SPOR

PETROLSPOR GURBETÇİ FUTBOLCU PEŞİNDE

İç ve dış transfer görüşmelerini birlikte sürdüren Petrolspor transfer komitesi Gurbetçi futbolcu transfer etmek için arayış içine girdi.

PETROLSPOR GURBETÇİ FUTBOLCU PEŞİNDE
19-06-2014 22:38
Google News

Transfer döneminin ilk günlerinde Maltepespor’dan Can Morgül ile Derince Belediyespor’dan Cenk Cengiz’i renklerine bağlayan Petrolspor, Sancaktepe, Tokatspor ve Karşıyakaspor’dan bazı futbolcular ile görüşmelerini sürdürüyor.

GURBETÇİ FUTBOLCU ARANIYOR

Bu sezon ligin çetin ve çekişmeli geçeceğini belirten Petrolspor yöneticisi İlhan Erken, “Kadromuzu geniş tutmayı hedefliyoruz. Her futbolcunun alternatifi olacak. Çok koşan, pres yapan genç oyuncuları kadromuza katmak istiyoruz. Almanya’nın değişik takımlarında top koşturan 3 Türk futbolcuyu takibe aldık. Bu futbolcuların araştırmalarını yapıyoruz. Aldığımız referanslar doğrultusunda bu futbolcuları kampa davet edip, oyun sistemimize uyan futbolcular ile anlaşacağız.” dedi.

ALT YAPIDAN FUTBOLCU KAMPA GÖTÜRÜLECEK

Petrolspor’un alt yapısından en az 5 futbolcuyu kampa götüreceklerini belirten İlhan Erken, “A-2 takımımızdan ve alt yapımızdan 5 futbolcuyu kampa götürüp, takıma monte etmek istiyoruz. Batmanlı yetenekli gençlerimiz ile daha da güçleneceğiz. Bu gençlere umutla bakıyoruz.” Şeklinde konuştu. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete