SPOR

PETROLSPOR GÜREŞ TAKIMI ANTALYA’YA GİTTİ

Başarılı bir sezon geçiren Petrolspor Güreş takımı Antalya’nın Kemer ilçesinde yapılacak olan Türkiye 2.lig terfi güreş karşılaşmaları için karayoluyla Antalya’ya gitti.

PETROLSPOR GÜREŞ TAKIMI ANTALYA’YA GİTTİ
20-12-2015 20:32
Google News

Geçtiğimiz günlerde Aksaray’da yapılan güreş turnuvasında 2.lige çıkarak tüm dikkatleri üzerine çeken kırmızı beyazlı ekip Antalya’ya yapılacak olan müsabakalarda madalyalar bekliyor.

DEMİR; “DEVRİM YAPTIK”

Petrolspor salon sporlarında son yıllarda aldığı başarılı sonuçlar kendileri son derece mutlu ettiğini belirten Petrolspor salon sporlar sorumlusu Mustafa Demir; “Ekip olarak başta Bölge Müdürü Gökhan Akın olmak üzere yönetim kurulu ile birlik beraberlik içinde planlı ve programlı çalışarak, salon sporlarında birçok spor dalında adeta devrim yaptık. Bugün Türkiye’nin birçok ilinde yapılan atletizm ve güreş turnuvalarında Batman Petrolspor konuşuluyor. Bize bu başarıları yaşatan teknik heyet ve sporcu kardeşlerimi tebrik ediyorum. Bugün Antalya’da başlayacak olan Türkiye 2.ligi güreş müsabakalarında tüm sporcu arkadaşlarıma başarılar diliyorum” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete