SPOR

Petrolspor hakem kurbanı!

Ispartaspor karşılaşmasını AK Parti Milletvekili Ziver Özdemir, İl Başkanı Akif Gür, Petrolspor Kulübü Başkanı Abdulvahap Akbaş ile birlikte çok sayıda futbolsever izledi.

Petrolspor hakem kurbanı!
04-12-2022 17:10
04-12-2022 17:11
Google News

Ispartaspor’u sahasında konuk eden Petrolspor, oyuna hızlı başlayan taraf oldu. İlk 15 dakikada Ispartspor’u sahasına hapseden Petrolspor 22. dakikada Melik Kılıç’ın attığı golle 1-0 öne geçti. Golden sonra oyunun kontrolünü elinde bulunduran Petrolspor, hakemin yanlış ve yanlı kararları karşısında oyun hâkimiyetini rakip Ispartaspor’a kaptırdı. Ispartspor’lu Berke Damircan 31. dakikada attığı golle skoru eşitledi. 40. dakikada Hüseyin Afkan ise karamboldan galibiyet golünü attı ve devre Ispartspor’un 2-1 üstünlüğü ile neticelendi.

KÖTÜ FUTBOL KÖTÜ SONUÇ

Karşılaşmanın 2. yarısında sahada iyi mücadele eden bir takım beklenirken, Petrolspor sezonun en kötü futbolunu oynadı. Sinir harbine dönen 2. yarıda rakip Ispartaspor oyunu istediği gibi yönlendirirken, Petrolspor’lular sahada rakibe şuursuzca saldırdı. Ve karşılaşma Ispartspor’un 2-1 üstünlüğü ile neticendi.

HAKEMLER : Yücel Büyük? Kadir Beyaz? Volkan Kaan Topal?

PETROLSPOR: Cihan Şentürk* Ebu Sıddık Çelik*(Dk. 64 Mahsum Çapkan*) Serkan Yıldız* Şahin Şafakoğlu* Yusuf Onur Arıkan* Okan Toprak*(dk.46 osman Işıklı*)  Berat Satılmış* Serdar Güncü* Koray Baykara* Mehmet Küçükdurmuş* (Dk. Azat çakar*) Melih Kılıç**

ISPARTA 32 SPOR: Furkan Bekleviç** Musa Nizam*** Muhammet Aran*** Osman Torun** Bahadır Yıldırım** Cem Özdemir** Abdullah Topkara** Kemal Kizilatesh* Hüseyin Afkan*** Erdem Seçkin*** Bahattin Demircan***

Goller :Dk. 22 Melih Kılıç, Dk. 31 Berke Demircan, Dk.40 Hüseyin Afkan

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete