SPOR

“PETROLSPOR HALKIN TAKIMI”

Spor Toto 3. Lig takımlarından Batman Petrolspor’un Başkanı Aydın Gülmez, bu sezon başarılı olmak istediklerini ve halkın desteğine ihtiyacı bulunduklarını belirtti.

“PETROLSPOR HALKIN TAKIMI”
19-06-2014 15:17
Google News

TEMELİ SAĞLAM TUTACAĞIZ

Batman Petrolspor’un çok büyük bir kulüp olduğunu kaydeden Aydın Gülmez, “Petrolspor halkın takımı. Petrolspor’un ismi çok büyük. Temeli sağlam tutmaya çalışacağız. Kulübü, dört ayakları üzerinde tutan bir yapıya büründüreceğiz. Başarıyı sadece şampiyonlukla ölçmüyoruz. Arkamızda, kalıcı eser bırakıp bırakmadığımıza bakacağız. Başarıyı böyle ölçmek gerek” diye konuştu.
HERKESİN DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR

Petrolspor’u geçen sezonun 2. yarısında aldıklarını anımsatan Başkan Gülmez, “Ligin 2. devresindeki 13 maçta gösterilen performansla Play-Off’ta final oynadık. Son maçta bazı hatalardan dolayı kaybettik. Bu bize büyük bir ders oldu. Bu kulübün başarılı olabilmesi için başta sayın Maliye Bakanımızın, sayın valimizin ve sayın belediye başkanımızın maddi ve manevi desteğine ihtiyacımız var. Bu kulübün arkasında Batman halkı var. İşadamlarımızın vereceği destek ile Batman Petrolspor’u bu sezon bir üst lige çıkaracağız.” İfadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete