SPOR

“PETROLSPOR, HALKLA BÜTÜNLEŞMELİ”

Yarasalar Taraftar Gurubu Liderleri Çağdaş Ozan Büyükkaya ve Şahin Ete ile Genç 72 Taraftar Grubu Liderleri Özkan Önal ve Tarık Aslan, bundan sonra Yarasalar Taraftar Grubu adı ile statta olacaklarını duyurdu.

“PETROLSPOR, HALKLA BÜTÜNLEŞMELİ”
25-10-2020 16:53
Google News

 

Basın toplantısında konuşan taraftar grupları, dayanışma çağrısı yaptı. Beyincik erimesi hastalığı olan minik Ahmet için bağışladıkları paranın, ilgili hesaba geç aktarılmasından şikâyetçi olan Yarasalar Taraftar Grubu “Ocak Ayında Batman’da oynanan Nazillispor maçının gelirini, beyincik erimesi hastalığı olan Ahmet Çınar Abay Kardeşimize bağışlamıştık. Biz de Yarasalar olarak, Bin bilet satarak 10 bin TL’yi resmi şekilde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne teslim ettik. Bunun dışında maç günü biletler satılmış, o gün görev yapan personellerin ücretlerini bağışlamış ve protokol tribününde bağış olarak para toplanmıştı. Ancak bu para aylar önce kulübün hesabına yatmasına rağmen, 8 ayda bu para küçük kardeşimizin yardım hesabına aktarılmamış. Bu para neden bu kadar geciktirildi? Ahmet Çınar Abay’ın babasından aldığımız son bilgiye göre, geçtiğimiz hafta Petrolspor Kulübünden kardeşimizin hesabına 21 bin TL yatırılmış. Bizim Petrolspor Yönetiminden beklediğimiz bir cevap var. Biz Yarasalar olarak o maçta 10 bin TL ulaştırdığımızı biliyoruz. Bunun dışında elde edilen miktarlar ve neden 9 ay sonra yatırıldığı açıklansın” dedi.

BATMAN NÜFUSUNUN 0.12’Sİ DESTEK VERMİŞ
Petrolspor için başlatılan SMS kampanyasına destek vermediklerini belirten Yarasalar Taraftar Grubu “Ahmet Çınar Abay’ın bu durumu ortadayken biz de SMS kampanyasına destek vermeyi kabul etmedik. Ama kimseye de destek vermeyin demedik, sadece beklemeye geçtik ve bugün açıkladık. Şuana kadar kulübe destek amaçlı 1500 SMS gönderilmiş. Bundan anlayacağımız, 700 – 800 kişi mesaj atılmış. Bu Batman nüfusunun maalesef ki yüzde 0.12’si 
Şimdi diyoruz Petrolspor yönetimi üzerine düşen açıklamayı yapsın, sonra biz SMS kampanyası için harekete geçelim. Petrolspor yönetiminin takımı halkla bütünleştirmesi gerekiyor. Eğer yaptığınız bir kampanyada bu kadar düşük bir destek alıyorsanız, sorunu araştırmalısınız”
dedi. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete