SPOR

PETROLSPOR HAVLU ATTI!...

Ligin 29. haftasında deplasmanda Bayburtspor ile karşılaşan Petrolspor güçlü rakibine karşı 1-0 öne geçmesine rağmen galibiyeti koruyamadı ve rakibine 3-1 mağlup oldu.

PETROLSPOR HAVLU ATTI!...
01-04-2018 23:18
Google News

HAKEMLER : Erdem Temel*** Gökhan Özkan*** Hasan Cebeci***

BAYBURT ÖZEL İDARESPOR : İsmet Yumakoğulları** Mert Özyıldırım*** Gökhan Korkmaz*** Nazif Şener*** Özkan Toprak*** Güray Gazioğlu*** Rahmi Muhammet Akyazı** Hasan Güleryüz*** Eren Açıkgöz*** Zafer Aydoğdu*** Aykut Sarıdoğan***

PETROLSPOR : Ahmet Taş** Ramazan Kaya* Halil Aşut* Reha Kurt** Emre Aydın** Erman Taşkın** Ensar Çetinkaya** Celal Aras* Hakan Soylu* Veysel Karadağ** Samed Kartal**

GOL Dk. 42 Reha Kurt, Dk. 54 Eren Açıkgöz, Dk. 77 Celal Aras (K.K) Dk. 87 Hasan Güleryüz.

Play-Off’a kalmak için mücadele eden Petrolspor ligin 29. haftasında deplasmanda karşılaştığı Bayburtspor’a 3-1 mağlup oldu.

Karşılaşmayı Petrolspor kulübü Başkanı Ekrem Konaç ile birlikte az sayıda Petrolspor taraftarları izledi. Rakibine oranla ilk yarıda daha istekli oynayan Kırmızı-Beyazlılar aradığı golü 42. dakikada Reha Kurt ile buldu. Ve Devreyi 1-0 önde kapattı.

2. YARI GALİBİYETİ KORUYAMADI

Karşılaşmanın 2. yarısına hızlı başlayan Bayburtspor 54. dakikada Eren Açıkgözün attığı golle skoru eşitledi. Toparlanma çabası içine giren Petrolspor 77. dakikada karambolden Celal Aras’ın kendi kalesine attığı gol ile mağlup duruma düştü. Skoru eşitlemek için tüm hatlarıyla Bayburtspor kalesine yönelen Petrolspor kontrataktan 3. golü kalesinde gördü. 87. dakikada Hasan Güleryüz skoru belirleyen golü Petrolspor filelerine gönderdi. Ve karşılaşma Bayburtspor’un 3-1 üstünlüğü ile bitti. Ligde hiçbir iddiası kalmayan Petrolspor bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde Bergamaspor ile karşılaşacak. (Umud Ayaz)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete