SPOR

Petrolspor hazırlık maçlarına ağırlık verecek

Afyonkarahisar ilinde 2. Etap kamp çalışmasını sürdüren 2. Lig temsilcimiz Batman Petrolspor, 2. hazırlık maçını bugün 3. Lig ekiplerinden Biteksen Sapancaspor ile yapacak.

Petrolspor hazırlık maçlarına ağırlık verecek
04-08-2022 12:38
04-08-2022 12:49
BATMAN
Google News

2. lig Beyaz grupta mücadele edecek olan Petrolspor kamp son günlerinde hazırlık maçlarına ağırlık verecek. Cuma günü 3. Lig ekiplerinden  Biteksen Sapancaspor ile hazırlık maçı yapacak. 3. Hazırlık maçını ise yine Kütahya Belediyespor ile yapacak olan Petrolspor son hazırlık maçını ise kampın son gününde yapacak.

HAZIRLIK MAÇLARI ÖNEMLİ

Hazırlık maçlarına önem verdiklerini belirten Petrolspor teknik direktörü Ahmet Yavuz, “ilk hazırlık maçlarında futbolcularıma verdiğim görevleri yerine getirdi. Sahada verilen mücadeleden umutlandık. Takımdaki uyum sorununu yok. Petrolspor tam bir kolej takımı havasında. Hazırlık maçlarında eksikliklerimizi görüp, kampın son gününe kadar eksikliklerimizi gidermeye çalışacağız.” Dedi.

2 TRANSFER YOLDA

Eksik mevkilere transfer yapmak için yönetimin çalıştığını belirten Teknik patron Yavuz, “şu ana kadar aramıza katılan futbolcularımızdan çok memnunuz sadece altarnatifli santrafor mevkiine ve orta sahaya 2 futbolcuyu kadromuza katıp, lige hazır bir şekilde girme hedefindeyiz.” İfadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete