SPOR

PETROLSPOR, HEASK HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

TFF 3. lig 1. grupta mücadele eden temsilcimiz Batman Petrolspor, Pazar günü Halide Edip Adıvar Spor Kulübü ile oynayacak maçın hazırlıklarına başladı.

PETROLSPOR, HEASK HAZIRLIKLARINA BAŞLADI
31-10-2017 17:49
Google News

PETROLSPOR, TAKTİK ÇALIŞTI
Ligin 11 haftasında İstanbul temsilcisi Halide Edip Adıvar Spor Kulübü’ne konuk olacak Kırmızı-Beyazlı Temsilcimiz, güçlü rakibi karşısında mutlak 3 puan almak için dün itibariyle çalışmalarına başladı. TP tesislerinde düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından çift kale maç yapan oyuncular,  Petrolspor Futbol Direktörü Tarık Yurttaş nezaretinde zaman zaman taktik idmanı da yaptı. İdman boyunca oyuncuları uyaran Futbol Direktörü Yurttaş, takımın son dakikalarda yediği talihsiz gollere değinerek oyuncuların bu konuda daha dikkatli davranmasını istedi. 
“SON DAKİKA GOLLERİNE ÇÖZÜM BULACAĞIZ”
İdman sonrası açıklama yapan Petrolspor Futbol Direktörü Tarık Yurttaş, “Ligde şuan Halide Edip Adıvar Spor Kulübü ile aynı puandayız. Güçlü rakibimiz karşısında 3 puan alan taraf olmak için idmanlarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Oyuncularımın performansından son derece memnunum. Tek bir sıkıntımız bulunuyor. Son dakikalarda yediğimiz gollerle puan ya da puanlar kaybediyoruz. Son dakika gollerine çözüm bulacağız. Bu yönde de teknik çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi. (Necdet Çakır)

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete