SPOR

"PETROLSPOR HEDEFİNDEN ŞAŞMADI"

"PETROLSPOR HEDEFİNDEN ŞAŞMADI"

"PETROLSPOR HEDEFİNDEN ŞAŞMADI"
04-02-2015 19:38
Google News

Petrolspor A.Ş. Başkanı Aydın Gülmez, gazetemize gündeme dair açıklamalar yaptı.

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta sezona şampiyonluk parolasıyla başladıklarını bu hedeflerinden hiç şaşmadıklarını belirtti.

Kulüp başkanı Aydın Gülmez, Zonguldak Kömürspor ve Tirespor maçından sonra şampiyonluk yolunda umutlarının arttığını belirtirken, bu sezon hedefe ulaşamazsak bile mutlaka önümüzdeki sezon bu kulübü bir üst lige çıkaracaklarını söyledi.

TAKIMA GÜVENİYORUM

Sezon başında iyi transfer yapmalarına rağmen takımda uyum sorunu yaşadıklarını, hatalar zinciri ile ilk yarıda istenilen sonuçlarına alamadıklarını belirten Başkan Aydın Gülmez, “Sezon başında iyi niyet ile yapılan işler maalesef olmadı. Devre arasında gönderdiğimiz futbolcuların hepsi kendilerine takım buldular. Yapılanlarla ilgili olarak kimseyi suçlamadan yolumuza devam ettik. Ben bu takıma ve yönetimime güveniyorum. Güvenmeye de devam edeceğim.” dedi.

"EVİMİZDE PUAN KAYBETMEMEMİZ GEREKİYOR"

Petrolspor A.Ş. başkanı Aydın Gülmez, hafta sonu sahalarında yapacakları Kırıkhanspor maçını mutlaka kazanmak istediklerini belirterek, "Özellikle kendi evimizde puan kaybetmememiz gerekiyor" dedi.

İlk hedeflerinin Play-Off’a kalmak olduğunu belirten Başkan Gülmez, “En yakın rakibimiz ile aramızda 7 puan var. 3 puanlık sistemde bu fark kapanır. Geçen sezon 14 puan geriden gelip, kıl payı şampiyonluğu kaçırdık. Ligin ikinci yarısında iyi başladık. Kırıkhanspor’u yenerek yolumuza devam edeceğiz. Batmanlıların ve taraftarlarımızın takıma destek olması gerekir.” Şeklinde konuştu.

ZORLU MAÇ

Her maçı çok ciddiye aldıklarını ve sahaya mutlak galibiyet parolasıyla çıktıklarını dile getiren Başkan Gülmez, "Hiç bir maç kolay değil ancak önümüzde daha çok maç var. Özellikle kendi evimizde puan kaybetmememiz gerekiyor. Kırıkhanspor maçını da kazanmak istiyoruz. Seyircimizden centilmence destek bekliyoruz. Çünkü herhangi bir olay nedeniyle sahamıza kapatma cezası verilmesi son derece kötü olur. Futbolcu kardeşlerim de bizler gibi şampiyonluğa inanıyorlar. Biz de onlara güveniyoruz" diye konuştu.

KUBBA’YA BAŞSAĞLIĞI

Petrolspor’un yıllarca otobüs şoförlüğünü yapan ve büyük emekleri olan H. Mahfuz Kubba’nın vefatını teessürle öğrendiğini belirten Başkan Aydın Gülmez, Kubba için başsağlığı diledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete