SPOR

PETROLSPOR İÇ TRANSFERİ BİTİRDİ

İç transferde 6 futbolcu ile anlaşan Petrolspor Dış transferde ise Aykut Karaman ile Melih Nişancı’yı renklerine bağladı.

PETROLSPOR İÇ TRANSFERİ BİTİRDİ
10-07-2015 20:01
Google News

 Spor – Toto 3. lig 3. grupta mücadele edecek olan Petrolspor iç transferi bitirdi. Kırmızı-Beyazlı ekip iç transferde Tolga Yıldız, Sabahattin Usta, Süleyman Kasap, Cenk Cengiz, Onur Şirin ve Muhammed Kalkan ile anlaştı. Dış transferde ise Aykut Karaman ve Melih Nişancı ile sözleşme imzaladı.

KONDİSYON DEPOLUYOR

3. lig temsilcimiz Petrolspor Salı günü başladığı kamp çalışmasına kondisyon depolayarak devam ediyor. Sabah saat 6.00 ila aksam saat 18.00 olmak üzere günde çift idman yapan Petrolspor  kondisyon depoluyor. 19 temmuz’a kadar Batman’da çalışmalarına devam edecek olan kırmızı-beyazlı ekip, 20 temmuz’da Bolu’da toplanıp, 2. etap kamp çalışmasına başlayacak.

ARAYIŞ SÜRÜYOR

Bolu kampına kadar eksiklikleri tamamlamak için çalıştıklarını belirten Petrolspor kulübü yöneticisi Reşit Kaygu, “Mevcut kadroyu koruma adına çok çalıştık, 10 futbolcu anlaşmak istiyorduk, ama 6 isimle anlaşma sağlayabildik. Giden 4 futbolcuda kendi istekleri üzerine gittiler. Gidenlerin yerine arayışlarımız sürüyor. 1 kaleci, 2 stoper, 1 sol kanat oyuncusu ve ikide orta saha olmak üzere 6 futbolcu daha transfer etmek istiyoruz. Teknik direktörümüz Orhan Kapucu’nun vereceği rapor doğrultusunda transferimiz şekillenecek.” İfadelerini kullandı.  

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete