SPOR

PETROLSPOR, İÇEL’E HAZIRLANIYOR

Haftayı ‘bay’ olarak geçiren Batman Petrolspor Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı İçel İdmanyurduspor maçına hazırlanıyor.

PETROLSPOR, İÇEL’E HAZIRLANIYOR
13-12-2020 14:25
Google News


Ligde oynadığı 12 maçta 16 puan toplayan 11 gol atan ve kalesinde 12 gol gören, 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 mağlubiyet alan Petrolspor, şampiyonluk mücadelesi veren İçel İdmanyurduspor ile deplasmanda karşılaşacak. 
Geçen hafta erteleme maçında Arhavispor ile deplasmanda 1-1 kalan Petrolspor, haftalardır galip gelemiyor. Galibiyet hasretine son vermek için İçel maçına sıkı bir şekilde hazırlandıklarını belirten Petrolspor Teknik direktörü Özgür Vurur gazetemize yaptığı açıklamada, “Arhavispor maçı sonrası futbolcularımıza 4 günlük izin verdik. Perşembe günü kendi tesislerimizde toplanıp, İçel maçı hazırlıklarına başladık. İçel deplasmanda Karşıyakaspor’a 3-1 mağlup oldu. Moralleri bozuk. Bizimde galibiyete ihtiyacımız var. Futbolcularımıza bu maçın önemini hatırlatarak motive etmeye çalışıyoruz.” İfadelerini kullandı. 

SAKAT VE CEZALI OYUNCU VAR
6 haftadır galip gelemeyen ve ligde istenilen sonuçları alamayan Petrolspor ligin ilk yarısında kalan 4 maçtan en az 9 puan toplamayı hedefliyor. Sezon başından bu yana sakat ve cezalı oyunculardan dolayı kadro kurmakta zorlandıklarını belirten Teknik Patron Özgür Vurur, “Kısıtlı kadromuz ile en iyisini yapmaya çalışıyoruz. İçel Maçında da kart cezalısı ve sakat oyuncumuz var. Kadroda bulunan futbolcularıma sonuna kadar güveniyorum. İçel maçına mutlak 3 puan parolasıyla çıkıp, bu maçı kazanıp, rahatlamak istiyoruz.” Dedi. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete