SPOR

PETROLSPOR İÇİN 6 PUANLIK MAÇ!...

Petrolspor-Niğde Belediyespor bugün saat 13.30’da 16 Mayıs şehir stadında oynanacak.

PETROLSPOR İÇİN 6 PUANLIK MAÇ!...
06-03-2015 19:34
Google News

Ligin ikinci devresinde büyük bir çıkış yakalayan Petrolspor, bugün Niğde Belediyspor’u yenerek zirve yolunda dev bir adım atmayı amaçlıyor.

PUAN KAYBINA TAHAMMÜLÜ YOK

Lige kötü bir başlangıç yapan kendi sahasında çok puan kaybeden Petrolspor, Niğde Belediyespor karşısında kazanarak zirveye bir adım daha yaklaşmanın hesaplarını yapıyor. Play-Off’a kalan takımların 5 puan gerisinde yer alan kırmızı beyazlılar, bugünkü maçı kazanarak liderlik yarışına ortak olmayı amaçlıyor. Teknik Direktör Erdal Alpaslan “Bundan sonra her maçımız final. Petrolspor her maçına kazanmak için çıkacak. Bu isteğini, azmini sahada gösterecek” dedi.

TARAFTARA ÇAĞRI

Petrolspor Teknik Direktörü Erdal Alpaslan, taraftarları yanlarında görmek istediklerini bu maçın 6 puanlık maç olduğunu söyledi. Taraftarlara çağrı yapan Teknik Patron Alpaslan, “bundan önce olduğu gibi, Niğde karşısında da taraftarlarımızın bizlere destek vereceklerini biliyorum. Niğde karşısında taraftarların desteği ile maçı kazanıp, daha üst sıralara gelmek istiyoruz. Niğde maçı kolay geçmeyecek. Rakibin de bizim gibi hedefleri var. Biz kazanmak için bütün çabamızı ortaya koyacağız” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete