SPOR

PETROLSPOR İÇİN KRİTİK MAÇ

Küme düşme hattında bulunan Petrolspor, Pazar Günü Halide Edip Adıvarspor ile karşılaşacak.

PETROLSPOR İÇİN KRİTİK MAÇ
14-11-2019 16:56
Google News

 

3. lig temsilcimiz Petrolspor, Pazar günü saat 13.00’da kendi saha ve seyircisi önünde Halide Edip Adıvarspor ile karşılaşacak. 
Hafta boyunca Teknik Direktör Tarık Yurttaş nezaretinde çalışmalarını sürdüren Petrolspor, yarın yapacağı ter idmanından sonra TPAO tesislerinde kampa girecek. 
Teknik ve idari konularında sıkıntılar çeken Petrolspor Pazar günün saat 13.00’te İstanbul takımı olan Halide Edip Adıvarspor ile karşılaşacak. 
FUTBOLSEVERLERDEN ÇAĞRI
Batman’ın markası konumunda olan Petrolspor tarihinin en kötü günlerini geçirdiklerini belirten Petrolspor taraftarları gün birlik olma günüdür diyerek çağrıda bulundular. Petrolspor taraftarları, gazetemize yaptıkları açıklamada, “Sezon başından bu yana Petrolspor yaz-boz tahtasına döndü. Şirket ortakları kendi hisselerini kurtarma derdine düşmüştür. Birileri hisselerini ‘namus’ olarak görürken, diğer hissedarlar ise hisselerini pazarlık konusu yapıyor. Sözüm ona şirket ortakları Batman’ı ve Petrolspor’u düşünerek bu takımı almışlardı. Ama maalesef herkes kendi derdinde ve menfaatinde” dedi.
TEKNİK FACİA
Teknik soruna da değinen taraftarlar “sezon başından bu yana 10 haftalık bir süreçte 4 defa teknik direktör değişikliği yapılmıştır. Bu takımı olumsuz yönde etkilemektedir. Futbolcular arasında sorunlar oluşuyor. Takım içinde ikilikler oldu. Bu sorunların çözümlenmesi gerekir.” dediler.
MAÇA DAVET
Petrolspor’un,Batmanlıların takımı olduğunu belirten taraftarlar, “Halide Edip Adıvarspor maçı önemlidir. Bu maçta alınacak sonuç takımın durumunu netleştirecek. Şirket ortaklarının kısır çekişmeleri bizleri ilgilendirmez. Bu maçı kazanıp, takımın biraz rahatlaması gerekir. Onun için herkesi ve her kesimi bu maça davet ediyoruz. Alınacak galibiyet ile takım kendine gelecektir” İfadelerini kullandı.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete