SPOR

Petrolspor için kritik viraj...

2. lig beyaz grupta mücadele eden Petrolspor, ligin 12. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde İnegölspor’u ağırlayacak.

Petrolspor için kritik viraj...
03-11-2022 17:38
04-11-2022 14:21
BATMAN
Google News

Cumartesi Günü saat 14.00’te oynanacak karşılaşma için hazırlıklarını TPAO tesislerinde sürdüren Petrolspor’da futbolcuların hırslı oldukları gözlendi. Son haftalarda şansızlıklar nedeniyle puan kaybettiklerini belirten Petrolspor Kulübü Başkanı Abdulvahap Akbaş “Son haftalarda şansız bir şekilde puan kayıpları yaşıyoruz.  Son dakikalarda yediğimiz gollerle puan kayıpları yaşadık. Ligin ilk yarısına kadar puan kaybı yaşamak istemiyoruz. Tedbirlerimizi aldık. Teknik heyetiniz ve futbolcularımız bunun bilincinde. Artık puan kaybına tahammülümüz kalmadı” dedi.

6 PUANLIK MAÇ

İnegölspor’un 6 puanlık maç olduğunu belirten Petrolpor Taraftarı ise “İnegölspor maçı çok önemli. Bu maçı kazandığımız takdirde üst sıralara tırmanıp, play-off hesapları yapabiliriz. Mağlup olduğumuz durumda ise küme kalma hesapları yapacağız. Biz taraftar olarak bu maçın bilincindeyiz. Futbolcularımız ve teknik heyetimizde bu bilinç ile maça hazırlanıp, çıksınlar. Teknik heyete ve futbolcularımıza güveniyoruz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete