SPOR

Petrolspor için ölüm kalım maçı!

Türkiye 2. Lig Beyaz Grup’ta sezonun son maçını deplasmanda Şanlıurfaspor oynayacak olan Petrolspor’da hedef puan almak.

Petrolspor için ölüm kalım maçı!
19-05-2023 15:20
19-05-2023 15:29
Google News

Ligde kalma mücadelesinde deplasman maçına çıkacak olan Petrolspor, karayolu ile Şanlıurfa’ya gitti. Grupta 45 puana ulaşan Petrolspor, Şanlıurfaspor ile deplasmanda karşılaşırken, düşme hattında bulunan Bursaspor ve Nazili Belediyespor da birbirleri ile karışılacak. Petrolspor’un 1 puan alması ile ligde kalmayı garantileyecek. Sezonun belki de en önemli 90 dakikasına çıkacaklarını belirten Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş “Bu maç bizim için ligde kalma mücadelesine dönüş karşılaşması olacak” dedi.

SONSÖZ EKİBİ PETROLSPOR’UN YANINDA

Gazetemizin yazarlarından Hasan Göker ve Adnan Ayaz, Batman Petrolspor'u yakından takip ediyor.  Zorlu Şanlıurfaspor maçı öncesi son idmanda da yer alan Göker ve Ayaz, tesisleri de ziyaret ederek futbolculara “sonu güzel olmalı” mesajını verdi. İkinci Başkan Yalçın Güneştekin ise Batman Petrolspor'un zor günlerinde yanında olan Sonsöz Gazetesi Ekibine teşekkür etti. (Yasin Emrak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
2 Mayıs 2024 e-gazete