SPOR

PETROLSPOR, İDMANLARA YOĞUNLAŞTI

İlimizi 3. lig 1. grupta temsil edecek olan Petrolspor sezon hazırlıklarına TP tesislerinde yaptığı idmanlarla başladı.

PETROLSPOR, İDMANLARA YOĞUNLAŞTI
19-07-2017 20:16
Google News

Yönetim ve takımda değişikliğe giden Petrolspor, kadrosuna yeni kattığı futbolcularla TP tesislerinde idmanlara başladı. Futbol Direktörü Tarık Yurttaş ile Yardımcı Antrenörler Resul Özturan ve Tahir Alaygöz eşliğinde başlayan antrenmanda bazı oyuncular düz koşu yaparken bazı oyuncularda çift kale maç yaptı.

YENİ SEZON İÇİN OYUNCULAR FORMA SAVAŞI VERDİ

 Antrenmanlarda forma savaşı veren eski ve yeni oyuncular oldukça hırslı görünürken, kadro seçiminde Futbol Direktörü Yurttaş’ın ise şimdiden oldukça zorlanacağı görülüyor. Oyuncularla yakından ilgilenen Teknik Ekip, ara sıra oyunu durdurup oyunculara tavsiyelerde bulundu. 28 Temmuz’a kadar Batman’da çalışmalara devam edecek olan Kırmızı-Beyazlı ekip, 29 Temmuz’da Erzurum Palandöken’de 2. etap kamp çalışması yapacak.

“KÜÇÜK ADIMLARLA BÜYÜK İŞ YAPACAĞIZ”

Yeni sezon için küçük adımlarla büyük işler yapmak istediklerini belirten Petrolspor Asbaşkanı Serhat Alphan, “Batman’ın markası olan Petrolspor’un başarısı için yönetim olarak canla başla çalışıyoruz. Yeni sezon hazırlıklarına geç başlamamıza rağmen kısa zamanda çok işler başardık. Sezonun ilk maçına kadar eksikliklerimizi tamamlamaya çalışacağız.” Dedi.

İDMANA BÜYÜK İLGİ

Petrolspor’un yeni sezon için top başı yaptığı TP tesislerine gelen taraftarlar, antrenmana yoğun ilgi gösterdi. Yeni takımın antrenman performanslarını yerinde takip eden taraftarlar, yapılan yeni transferlerin takıma oldukça güç vereceğine inandıklarını belirtti.

CUMA UÇAR İDMANI İZLEDİ

Sason Belediye başkanı Cuma Uçar, Petrolspor idmanını izleyerek takıma destek verdi.

Seçildiği günden berri sosyal faaliyetlere verdiği destek ile adından söz ettiren Sason Belediye Başkanı Cuma Uçar, Petrolspor’un dünkü idmanını izleyerek yönetime destek vereceklerini açıkladı.

Petrolspor kulübü başkanı Ekrem Konaç, yöneticiler Fatih Ceylan, Serhat Alphan ve Latif Gökdemir ile birlikte takımın idmanını izleyen Sason Belediye başkanı Cuma Uçar, “Petrolspor’un bu sezon başarılı olacağına inancım tamdır. Birlik ve beraberlik olursa başarı gelecektir. Batman’ın markası olan Petrolspor’a ve yönetimine yeni sezonda başarılar dilerim.” Dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete