SPOR

PETROLSPOR İKİNCİ ETAP KAMP ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

PETROLSPOR İKİNCİ ETAP KAMP ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

PETROLSPOR İKİNCİ ETAP KAMP ÇALIŞMALARINA BAŞLADI
01-08-2014 20:41
Google News

Spor-Toto 3. lig 1. grup ekiplerinden Petrolspor, Ramazan Bayramı izninin ardından Bolu’da toplanarak ikinci etap kamp hazırlıklarına başladı.

Dün öğleden sonra bir araya gelen futbolcular, akşam saatlerinde günün ilk çalışmasını yaptı. Yeni transferlerin gece kampa dahil olmasıyla Petrolspor tam kadro kamp çalışmalarına start verdi.

Petrolspor Teknik Direktörü Mehmet Şahan, antrenman öncesinde futbolcuları ile kısa bir toplantı yaptı. İlk etapta gösterdikleri performanstan dolayı oyuncularına teşekkür eden Şahan, Bolu kampında oynayacakları hazırlık maçlarının skordan çok oyun olarak önemli olduğunu söyledi.

TAKIMIN YENİLERİ BAŞARIDAN EMİN

Takıma yeni katılan isimler, Bolu kampını en iyi şekilde değerlendireceklerini ve başarıyı yakalamak istediklerini söyledi. Yeni transferlerden, Kıvanç, Kaleci Bekir, Can Morgül, Cenk Cengiz ve Emin Yalın Isparta Davraz kampının iyi geçtiğini ve takımın kaynaştıklarını belirttiler.

Öte yandan arkadaş ortamının iyi olması ve kaliteli bir kadronun olmasından dolayı uyum sorunu çekmediğini söyleyen Petrolspor’un alt yapısından alınan futbolcular, Sergen Özdemir, Muhammet İmren ve Geylani Öztürk, “Hepimizin tek düşüncesi başarılı olmak. Takıma yeni katılanlar olarak bu forma altında başarılı olmak için geldik. İnşallah sakatlıkların yaşanmadığı ve centilmenliğin ön planda olduğu bir lig olur. Bizler de ilk maçtan itibaren taraftarımızın yüzünü güldürürüz.” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
17 Mayıs 2024 e-gazete