GÜNDEM

PETROLSPOR İKİNCİ YARIDAN UMUTLU

PETROLSPOR İKİNCİ YARIDAN UMUTLU

PETROLSPOR İKİNCİ YARIDAN UMUTLU
19-01-2015 20:15
Google News

Devre arası kampını tamamlayarak Batman’da toplanan Petrolspor ilk çalışmasını dün yaptı.

TPAO tesislerinde teknik direktör Erdal Alpaslan nezaretinde toplanan takımın ilk idmanı düz koşu ve ısınma hareketle ile başladı.

ÖNCELİKLİ HEDEF PLAY-OFF

Spor Toto 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Petrolspor’un Teknik Direktörü Erdal Alpaslan, ligin ikinci devresine iyi başlangıç yaparak, sezon sonunda üst lige çıkmayı hedeflediklerini söyledi. Alpaslan yaptığı açıklamada, devre arası Antalya kampının sona erdiğini belirterek, bu sürede 4 hazırlık maçı yaptıklarını anlattı. Takıma yeni katılan 7 futbolcunun uyum sağladığını ifade eden Alpaslan, kurmak istedikleri sistem açısından hazırlık maçlarının fırsat olduğunu kaydetti.

GALİBİYET SERİSİ YAKALAMAMIZ GEREKİR

Erdal Alpaslan, transferlerin takıma olumlu katkı sağlayacağını dile getirerek, şöyle konuştu:

"Ligin ikinci devresine iyi bir başlangıç yapıp sezon sonu mutlu sona ulaşmayı hedefliyoruz. Bu sene ilk hedefimiz Play-Off’a kalmaktır. Lig başladıktan sonra üst sıramızda yer alan takımlar da puan kaybederse moral motivasyonumuz artacaktır. Ligin ilk devresindeki galibiyet serisini yine yakalarsak hedefimize ulaşırız. Bunun için gereken çalışmayı yapıyoruz. Futbolcularıma güveniyorum. Gereken özveriyi göstereceklerdir."

BATMANA SORUMLULUĞUMUZ VAR

Teknik direktör Alpaslan futbolcuları ile idman öncesi yaptığı konuşmasında, “Ligin ikinci yarısı çok çetin ve çekişmeli geçecek. Bu yüzden herkesin fazla çalışması gerekir. Bu takımın Batman ve batmanlılara sorumlulukları var. Bu sorumluluk içerisinde çok çalışmamız gerekir.” Dedi.

İKİNCİ YARIYA İYİ BAŞLAMAK GEREKİR

Ligin ikinci yarısına iyi başlamak adına Zonguldak Kömürspor’u mutlaka yenmeleri gerektiğini belirten Alpaslan, “Kömürspor’u mağlup edip ligin ikinci devresine 3 puanla başlamamız gerekir. Bu kadro ile bu ligde yenemeyeceğimiz takım yoktur. Kendi gücümüzü biliyor ve gücümüz ölçüsünde çalışmalarımız sürdüreceğiz.” Şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete