SPOR

PETROLSPOR İKİNCİ YARIYA İYİ BAŞLADI

Spor Toto 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Petrolspor kulübü başkanı Aydın Gülmez, Sandıklıspor galibiyetinden dolayı futbolcuları ve teknik heyeti kutladı.

PETROLSPOR İKİNCİ YARIYA İYİ BAŞLADI
12-01-2016 20:07
Google News

Gülmez, gazetemize yaptığı açıklamada, deplasmanda karşılaştıkları Sandıklıspor karşısında alınan 3-0’lık net bir skordan dolayı futbolcuları ve teknik heyeti kutladığını belirtirken, Sandıklıspor galibiyetini pekiştirmek için Çatalcaspor’u yenmeleri gerektiğini söyledi. 

İkinci yarıya iyi başladığını belirten Başkan Gülmez, "Sandıklıspor karşısında güzel bir futbol ortaya koyduk. Zor bir maç olacağını biliyorduk. Bu maç bizim için önemliydi ve kazandık. Alt sıralardan kurtulmak istiyoruz. Hafta sonu kendi saha ve seyircimiz önünde Çatalcaspor’u ağırlayacağız. Bu maçı kazanıp üst sıralara tırmanmak istiyoruz. " dedi.

YENİ OYUNCULAR UYUM SAĞLADI

Devre arasında zorlu bir transfer dönemi geçirdiklerini belirten Başkan Aydın Gülmez, "2 futbolcu ile yollarımızı ayırmıştık. Devre arasında transfer yapmak zor. Kulübümüzün bütçesine göre transferler yaptık. Transfer dönemi bitmeden 2 oyuncu daha almak istiyoruz. Görüştüğümüz oyuncular var. İnşallah kısa sürede de gerçekleştiririz. Bir an önce takıma katılırlar ve uyum sorununu hemen atlatırız." (Atilla İhsan Atay)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete