SPOR

“PETROLSPOR İLE BATMAN’I BÜTÜNLEŞTİRECEK PLANLARIMIZ VAR”

Petrolspor Futbol Direktörü Tarık Yurttaş, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

“PETROLSPOR İLE BATMAN’I BÜTÜNLEŞTİRECEK PLANLARIMIZ VAR”
16-08-2017 20:57
Google News

Yeni sezon öncesi açıklamalarda bulunan Yurttaş “Erzurum ve Batman Kampları, gayet verimli geçti. Cuma günü Vanspor ile hazırlık maçımız olacak. Sezon öncesi en ciddi maçı oynayacağız” dedi.

“GENÇLERİN PETROLSPOR HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRMELİYİZ”

Sezon içinde amatör kulüplerden bazı oyuncuları idmana alacaklarını söyleyen Yurttaş “Petrolspor Kulübü her sene büyük paralar harcayarak bu ortamda kendini yaşatır bir pozisyonda olamaz. Ayaklarımızın üstünde durabileceğimiz bir proje hazırlamak gerekiyor. Batmanlı Gençlerin Petrolspor hayalini canlandırmalıyız, eski günlerdeki gibi. Bununla ilgili planlamamız var. Sezon içerisinde Batman’daki diğer amatör kulüplerin hocaları ve antrenörleriyle görüşüp, iyi futbolcularının, haftanın bazı günleri bizimle idmana çıkmasını sağlayacağız. Gelişim gösterirlerse devre arasında bunları değerlendireceğiz. Öte yandan burada bir sistem oluşturmaya çalışıyoruz. Hoca yerleştirmek istiyoruz. Bir izleme heyeti yani scout ekibi kuralım. Futbolcuları scout ekibi izlesin. Sistemi kurduktan sonra bu düzen içerisinde gelen hoca, takımı oynatsın” dedi.

“EN BÜYÜK TRANSFER ŞEHİRLE BÜTÜNLEŞMEK”

Takımla şehri bütünleştirmeyi istediklerini kaydeden Yurttaş “Şehirle bütünleşmeye dönük çalışmalarımız olacak. Oyuncularımızla birlikte bazı mahallelere gidip ailelerle sohbet edeceğiz. Petrolspor ve şehri bütünleştireceğiz. Petrolspor’luluk aşkını onlara vereceğiz. Mesele, sadece maç kazanmak değil. En büyük transferimiz şehirle bütünleşmek olacak. Sayın Valimize ve Belediye Başkanımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

AŞUT, AÇIKLAMADA BULUNDU

Petrolspor Oyuncularından Halil Aşut, takımdan ayrıldığına dönük iddialara ilişkin “Ailevi sorunlarımdan dolayı gidişim ani oldu. Kararımın yanlış olduğunu anlayıp, geri döndüm. Hiç kimse maddi sebep aramasın. Bu takım için fedakârlık yapmaktan çekinmem. Elimden gelenin en iyisini yapacağım” dedi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete