SPOR

PETROLSPOR İLK ANTRENMANINI YAPTI

PETROLSPOR İLK ANTRENMANINI YAPTI

PETROLSPOR İLK ANTRENMANINI YAPTI
15-07-2014 20:24
Google News

Petrolspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında gittiği Isparta Davraz’da ilk antrenmanını yaptı.

Teknik direktör Mehmet Şahan yönetiminde yapılan antrenman dayanıklılık, kondisyon ve ısınma koşularıyla başladı. Antrenman streching hareketleri, denge ve kuvvet çalışmalarının ardından, 2 grup halinde yapılan kondisyon koşularıyla tamamladı.

KAMPTA 21 FUTBOLCU BULUNUYOR

Petrolspor yeni sezon hazırlıkları kapsamında yaptığı Isparta Davraz’daki kamına 21 futbolcu ile başladı. Petrolspor kampında; Emre Yüce, Muhammed Kalkan, Ali Çiçek, Onur Şirin, Hüseyin Rüzgar, Cihan İlkme, Metin Teker, A. Kemal Özkan, Cenk Cengiz ve Can Morgül yanı sıra Petrolspor altyapısından Gercüş Bağlarspor ve TEİAŞSpor’dan 9 futbolcu getirildi.

MORALLER YERİNDE

Yeni sezon hazırlıklarına Pazartesi günü başlayan Petrolspor, eksiksiz tam kadro halinde antrenman yapmanın keyfini sürüyor.

Pazartesi günü akşam saatlerinde ilk idmanına çıkan Petrolspor’da moraller yerinde olurken tam kadro halinde Salı gününden itibaren günde çift antrenmanla çalışmalarını sürdürüyorlar. Kamp için bütün şartların elverişli olduğu Davraz kamp merkezinde Petrolsporlu futbolcular günde çift antrenman yaparak yeni sezona iddialı hazırlanıyor.

FİZİKSEL DEĞERLER YÜKSELTİLİYOR

Petrolspor Teknik Direktörü Mehmet Şahan, “Isparta Davraz kamp merkezinde yaptığımız çalışmalarla fiziksel değerlerimizi yükseltemeye çalışıyoruz. Tabi bu zor, çok kolay değil. Bunun için çok çalışmamız lazım. Takım olarak bunun bilincindeyiz. Yeni sezon hazırlıkları ciddi bir şekilde devam ediyor.” Dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?