SPOR

PETROLSPOR İLK HAZIRLIK MAÇINDA YENİŞEMEDİ

Yeni sezon hazırlıklarını Erzurum’da sürdüren Petrolspor, Bursa Orhangazispor ile yaptığı hazırlık maçında gol sesi çıkmadı.

PETROLSPOR İLK HAZIRLIK MAÇINDA YENİŞEMEDİ
04-08-2017 21:06
Google News

3. lig temsilcimiz Petrolspor, 2. etap kamp çalışmasını yaptığı Erzurum Palandöken Polat otelde ilk hazırlık maçını aynı grupta mücadele edeceği Bursa Orhangazispor ile yaptı. 90 dakikası golsüz biten karşılaşmada Petrolspor genç ve denemeye gelen futbolcu ağırlıklı olarak sahaya çıktı. Karşılaşmanın bazı dakikalarında rakibine oranla daha üstün futbol oynayan Petrolspor gol yollarında sıkıntı yaşadı. Hazırlık maçlarının önemine değinen Petrolspor Futbol Direktörü Tarık Yurttaş, “Hazırlık maçlarında sonuçtan ziyade futbolcuların ortaya koyduğu mücadeleye bakıyoruz. Orhangazispor maçında bazı futbolcuları denemeye aldık. Verdikleri mücadeleden dolayı kendilerini kutluyorum. Takımdaki eksiklikleri tespit etmek için hazırlık maçlarına önem veriyoruz.” İfadelerini kullandı.

2. HAZIRLIK MAÇI HOPASPOR İLE

Perşembe günü Orhangazispor ile ilk hazırlık maçını yapan Petrolspor 2. hazırlık maçını Hopaspor ile yapacak. Pazar günü saat 17.00’de oynanacak karşılaşma için teknik sorumlu Yurttaş, yeni transfer ağırlıklı bir kadro ile sahaya çıkacak. (Atilla İhsan Atay)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete