SPOR

PETROLSPOR, İLK SINAVINA ÇIKIYOR

3. lig 1. Grupta şampiyonluk mücadelesi verecek olan Batman Petrolspor, Cumartesi Günü saha ve seyircisi önünde ağırlayacağı Bursa Yıldırımspor maçına hazır.

PETROLSPOR, İLK SINAVINA ÇIKIYOR
01-09-2021 09:51
BATMAN
Google News

Bu sezon kadrosunu büyük ölçüde yenileyen ve sezona şampiyonluk parolasıyla çıkan Kırmızı-Beyazlılar, Cumartesi Günü saat 15.30'da şehir stadında oynayacağı maç öncesi galibiyete odaklandı. Galibiyetten başka bir sonuç düşünmeyen Petrolspor Taraftarı “Sezona bütçe sıkıntısı olmadan giren takımımızın sezona iyi bir başlangıç yapacaklarına inanıyoruz. Yeni transferleri bizlerde merak ediyoruz. Giden futbolcuların yerine alınan transferlerin kamp sonrası performanslarını Cumartesi Günü göreceğiz” dedi.

YÖNETİMDEN ÇAĞRI

Cumartesi Günü Bursa Yıldırımspor ile karşılaşacaklarını belirten Petrolspor Yönetimi ise “Lige iyi başlangıç yapmak için galibiyetten başka bir alternatifimiz yok. Yönetim olarak teknik heyetimize ve futbolcularımıza güveniyoruz. Bu sezon pandemiden dolayı 7500 kişilik kontenjan ayrıldı. 7500 Batmanlıyı stada bekliyoruz. Bizi 90 dakika centilmenlik çerçevesinde desteklesinler. Alacağımız galibiyeti taraftarlarımıza armağan etmek istiyoruz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete