SPOR

PETROLSPOR İLKYARININ SON MAÇINA ÇIKIYOR

Ligin 17. haftasında Çatalcaspor ile kendi evinde karşılaşacak olan Petrolspor, ilk yarının son maçını 3 puanla bitirmek istiyor.

PETROLSPOR İLKYARININ SON MAÇINA ÇIKIYOR
15-12-2017 18:37
Google News

PETROLSPOR, LİGİN İLK YARISINI 3 PUANLA KAPATMAK İSTİYOR

TFF 3. Lig 1. grupta mücadele eden temsilcimiz Batman Petrolspor, son haftalarda elde ettiği puanlara bir yenisini daha eklemek için yoğun bir idman çalışmasına başladı. Ligde son 9 haftadır maç kaybetmeyen Petrolspor, bu serisini Çatalcaspor karşısında da sürdürmek istiyor. Kupa maçının ardından Çatalcaspor müsabakası için idman programına başlayan Kırmızı-Beyazlı Temsilcimiz, ligin ilkyarı devresini 3 puanla kapatmak istiyor. TP tesislerinde Futbol Direktörü Tarık Yurttaş ve yardımcıları nezaretinde idmana çıkan Petrolsporlu oyuncular önce ısınma koşusunu yaptıktan sonra ısınma hareketleriyle çalışmalarını devam etti. Daha sonra gruplar halinde kısa kenar-uzun kenar koşusu yapan oyuncular, antrenmanın son bölümünde de dar alanda çift kale maç yaptı. Öte yandan lig tarihinde Çatalcaspor ile 6 kez karşılaşan Petrolspor, rakibiyle oynadığı müsabakalarda 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet sonuçlarını aldı.

“İKİNCİ DEVREYE MORALLİ GİRMEK İSTİYORUZ”

Ligin ilk yarısının son maçından 3 puanla yarılmak istediklerini belirten Petrolspor Teknik Direktörü Tarık Yurttaş, “bu sezon takım olarak çok eksikliklerimize rağmen ligde iyi sonuçlar aldık. İlk yarının son maçı olan Çatalcaspor karşısında 3 puan alarak ligin ikinci devresine o moralle başlamak istiyoruz. Bu maçtan alacağımız 3 puan ile ligdeki sıralamamızda biraz daha yükselecek” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete