SPOR

PETROLSPOR, ISPARTA YOLCUSU

Batman Petrolspor ligin 19. haftasında deplasmanda oynayacağı Isparta 32 spor karşılaşması için bugün kentten ayrılacak.

PETROLSPOR, ISPARTA YOLCUSU
02-02-2021 16:34
Google News


11 haftadır ligde galibiyet yüzü görmeyen Petrolspor 3 puan alıp kötü gidişata dur demek istiyor. Çalışmalarını hafta boyunca TPAO tesislerinde yeni teknik direktör Bülent Demirkanlı gözetiminde sürdüren kırmızı-beyazlı ekip tüm planlarını 3 puan üzerine kurdu.  Perşembe günü Ispartaspor karşılaşacak temsilcimizde yeni transferler de takıma katıldı. 

MAÇ SONUCU SÜRPRİZ SAYILMASIN
Deplasmanda 3 puanla döneceklerine inandığını belirten kulüp başkanı Abdulvahap Akbaş, "Devre arasında aramıza katılan yeni futbolcular ile takımımız güçlendi. Transfer dönemini en iyi şekilde geçiren takım konumundayız. Kaliteli bir takıma kaliteli ve tecrübeli bir teknik direktörü takımın başına geçirdik. Ispartaspor karşısında 3 puan alıp kötü gidişata dur demek istiyoruz. Maç sonucu sürpriz olarak değerlendirilmesin. Bu kadro ile her takımı yenebilecek güce sahibiz. Artık söz futbolcularda biz yönetim olarak gereken transferler ve olanakları sağladık."

HAKEMLER AÇIKLANDI
TFF tarafından haftanın maçlarını yönetecek hakemler açıkladı. Isparta 32spor ve Petrolspor maçını Bilecik bölgesi hakemlerinden Barkın Kara yönetecek. Yardımcı hakemler Hicri Yıldırım ve Burak Özer görevlendirildi. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete