SPOR

PETROLSPOR, ISPARTASPOR DEPLASMANINDA

3. lig temsilcimiz Petrolspor, Perşembe günü saat 13.00’te deplasmanda Ispartaspor ile karşılaşacak.

PETROLSPOR, ISPARTASPOR DEPLASMANINDA
03-02-2021 15:48
Google News

 

Devre arasında yaptığı 11 transferlerle takımı güçlendiren Petrolspor, Ispartaspor karşısına mutlak puan veya puanlar parolasıyla çıkacak.

DEMİRKANLI’NIN İLK MAÇI
Hafta boyunca yeni teknik Bülent Demirkanlı nezaretinde çalışan takımda futbolcuların bir hayli hırslı ve istekli oldukları gözlendi. Çarşamba günü Isparta’ya giden Kırmızı-Beyazlı ekip, Isparta’da yaptığı ter idmanından sonra kampa girdi. Yeni Teknik direktör Bülent Demirkanlı’nın taktikleri doğrultusunda ilk maçına çıkacak olan Petrolspor’da hedef puan almak. 

BARKIN KARA DÜDÜK ÇALACAK
TFF tarafından haftanın maçlarını yönetecek hakemler açıkladı. Isparta 32spor ve Petrolspor maçını Bilecik bölgesi hakemlerinden Barkın Kara yönetecek. Yardımcı hakemler Hicri Yıldırım ve Burak Özer görevlendirildi. 

GÖLCÜKSPOR'UN 1 PUANI SİLİNDİ
PFDK deplasmanda Çarşambaspor ile 0-0 berabere kaldığı maçta A Takım Listesinde yer almayan sporcuların müsabaka isim listesine yazılmasından dolayı 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Gölcükspor'u hükmen 3-0 mağlup ilan etti.
Böylece 19 puana sahip tehlikeli bölgedeki Petrolspor’un rakibi Gölcükspor'un puanı 18'e düşmüş oldu ve Petrolspor ile puanlar eşitlendi. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete