SPOR

PETROLSPOR İSTANBUL DEPLASMANINDA

TFF 3. lig 1. grupta mücadele eden temsilcimiz Batman Petrolspor, ligin 11 haftasında Halide Edip Adıvar Spor Kulübü ile oynayacağı maç için İstanbul’a gitti.

PETROLSPOR İSTANBUL DEPLASMANINDA
03-11-2017 20:59
Google News

PETROLSPOR TAM KADRO İSTANBUL’DA 
Türkiye Kupası ve ligde iyi bir inme yakalayan Kırmızı-Beyazlı Temsilcimiz, Pazar günü saat 13.30’da Halide Edip Adıvar Spor Kulübü ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayıp İstanbul’a hareket etti. Mutlak 3 puan için hafta içi yoğun bir kamp süresi geçiren Petrolspor’da sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor. Deplasmandan alınacak 3 puan ile Kırmızı-Beyazlı Temsilcimiz ligin üst sıralarında kendine yer bulacak. 
“TAKIMIMIZA GÜVENİYORUZ”
Halide Edip Adıvar Spor Kulübü ile deplasmanda oynayacakları maçın zorlu geçeceğini belirten Petrolspor As Başkanı Fatih Ceylan, takımına güvendiğini ve 3 puanla Batman’a döneceklerini kaydetti. Açıklamalarının devamında As Başkan Ceylan, “Halide Edip Adıvar Spor Kulübü ile deplasmanda oynayacağımız oldukça zorlu geçecektir. Çünkü her iki takımda galibiyet için sahaya çıkacak. Deplasmandan 3 puanla Batman’a döneceğimize inanıyorum. Takımımız iyi bir hava yakaladı. Önceki haftalarda son dakika golleri yemeseydik şimdi lider olacaktı” dedi. (Atilla İhsan Atay) 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete