SPOR

PETROLSPOR İSTANBUL DEPLASMANINDA

3. lig temsilcimiz Petrolspor, yarın deplasmanda İstanbul ekibi Çatalcaspor’la karşılaşacak.

PETROLSPOR İSTANBUL DEPLASMANINDA
28-08-2015 20:11
Google News

Bugün havayolu ile İstanbul’a gidecek olan Petrolspor kafilesi Çatalca’da yapacakları ter idmanından sonra kampa girecek.

Geçen hafta aldığı galibiyet ile lige iyi bir başlangıç yapan kırmızı-beyazlı ekip, İstanbul Çatalca karşısında puan veya puanlar almak için gidiyor.

Ligin ilk maçında rakibi Çine Mandraspor’u deplasmanda yenen Çatalcaspor’un güçlü bir rakip olduğunu belirten Petrolspor teknik menajeri İlhan Erken, “Biz lige iyi başladık. İyi başlangıcı Çatalcaspor karşısında da sürdürmek istiyoruz. Hücum ağırlıklı oyun sistemimizle Çatalcaspor deplasmanından istediğimiz 3 puanı alacağımıza inanıyoruz. Seri yakalamak istiyoruz.” Dedi.

Pazar günü Çatalcaspor karşılaşması Çatalca şehir stadında saat 17.30’da oynanacak.

PETROLSPOR MAÇA HAZIR

Petrolspor Pazar günü karşılaşacağı Çatalca maçının hazırlıklarını büyük ölçüde tamamlarken, teknik direktör Orhan Kapucu, İstanbuldaki taraftarın da desteğiyle maçtan 3 puanla ayrılmak istediklerini söyledi.

Lig’in 2. haftasında deplasmanda Çatalcaspor’a konuk olan Petrolspor maçın hazırlıklarını büyük ölçüde tamamladı. Sandıklıspor galibiyetin daha anlamlı olması için Çatalcaspor’u da yenmeleri gerektiğini belirten teknik direktör Orhan Kapucu, "Çok zor bir maç oynayacağız. Bütün hesaplarımızı galibiyet yönünde yapıyoruz. Kendi gücümüzü biliyoruz. Geldiğimiz günden beri aynı şeyi söylüyoruz. Bu takım sahada çok koşacak ve iyi mücadele edecek.’’ dedi.

MURAT AYDIN SAKATLANDI

Sezon başında Gaziantepspor’dan trnasfer edilen Murat Aydın Antrenmanlarda ayağından sakatlandı.  Murat Aydın’a ilk müdahaleyi takım arkadaşları yaptı. Buz tedavisi gerçekleştirilen Aydın, düz koşullarda idmanlarını devam etti.  

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?