SPOR

PETROLSPOR İZMİR’E İDDİALI GİTTİ

3. lig temsilcimiz Petrolspor Tirespor ile yapacağı karşılaşma için İzmir’e gitti.

PETROLSPOR İZMİR’E İDDİALI GİTTİ
14-10-2016 18:06
Google News

Ligin 7. haftasında deplasmanda İzmir Tirespor ile karşılaşacak olan kırmızı-beyazlı takım

İzmir'e iddialı gitti.

Ligde oynadığı 6 karşılaşmadan 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan ve topladığı 8 puan ile puan cetvelinde 7. sırada bulunan Petrolspor Tire deplasmanından galip ayrılmayı amaçlıyor.

PETROLSPOR DEPLASMANDA BAŞARILI

Deplasmanda aldığı başarılı sonuçlarla rakiplerin korkulu rüyası olan Petrolspor İzmir’den puan veya puanlarla dönüp, deplasman başarısını devam ettirmek istiyor. Hafta içinde TP tesislerinde Tirespor maçı hazırlıklarını tamamlayan Kırmızı-Beyazlı ekibin hırslı ve istekli oldukları gözlendi.

‘ÇETİN BİR LİGDE MÜCADELE EDİYORUZ’

Ligin çok çetin ve çekişmeli geçtiğini belirten Petrolspor teknik direktörü Tarık Yurttaş Tirespor maçı öncesi gazetemize yaptığı açıklamada, “Puan cetveline baktığınızda gruptaki maçların ne kadar çetin ve çekişmeli geçtiğini görürsünüz. En alttaki takım ile en üsteki takım arasındaki puan farkı her an kapanabilir. Haftalar ilerledikçe takımların gerçek güçleri ortaya çıkacaktır. Takım olarak bu grupta her takımı yenebilecek güce sahibiz. Teknik heyet olarak takımımıza güveniyoruz. Tecrübeli ve yetenekli bir takımımız var.” Dedi.

İZMİR’E TAM KADRO

Tirespor ile Pazar günü saat 14.30’da karşılaşacak olan kırmızı-beyazlı ekip İzmir’e tam kadro olarak gitti. Petrolspor kafilesi bugün İzmir’de yapacağı ter idmanından sonra kampa girecek ve Pazar günü oynayacağı maç saatini bekleyecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete