SPOR

PETROLSPOR,KAÇAN GALİBİYETE ÜZÜLÜYOR

Son iki haftayı beraberlikle kapatan Petrolspor-Karşıyakaspor karşısında kaçırdığı galibiyete yanıyor.

PETROLSPOR,KAÇAN GALİBİYETE ÜZÜLÜYOR
03-12-2020 17:47
Google News


Deplasmanda Somaspor ve kendi sahasında Karşıyakasapor karşısında ortaya konulan oyundan memnun olduklarını belirten Petrolspor Basın Sözcüsü Orhan Güzel, “Karşıyakasapor karşısında İlk devre ve ikinci devre baskılı oynamamıza, gol için istekli olmamıza rağmen çok istediğimiz galibiyeti kaçırdık. Zira maç toplamında 21 defa tehlikeli atak şansı bulduk, rakip takım ise 9 defa tehlikeli atak şansı buldu, bu anlamda galibiyeti kaçırdığımız için üzgünüz. Fakat gösterilen mücadele ve azimden dolayı futbolcularımızın performansından memnunuz. Bu mücadele ve kazanma hırsı ile önümüzdeki maçlarda alacağımız seri galibiyetlerle takımımız daha üst sıralara tırmanacaktır” dedi. 

BAŞSAĞLIĞI DİLEDİLER
Basın Sözcüsü Güzel, 35 yıllık kısa yaşantısını Petrolspor tribünlerine adayan ve yakalandığı hastalık nedeniyle vefat eden Petrolspor Taraftarı Serkan Gezer’in ailesine başsağlığı diledi. 

ARHAVİSPOR MAÇI PAZAR GÜNÜ
Petrolspor, Pazar Günü ertelenen Arhavispor maçını deplasmanda oynayacak. Arhavispor maçına mutlak 3 puan almak için gideceklerini belirten Basın Sözcüsü Güzel, “Sezon başından bu yana söylediğimiz aynı şeyi tekrarlıyoruz. Biz Yönetim olarak bu futbolculara ve teknik heyete güveniyoruz. Arhavispor maçında da bizleri mahcup etmeyeceklerine inanıyoruz” dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete