SPOR

PETROLSPOR KADER MAÇINA ÇIKIYOR

Batman Petrolspor Pazar günü Saat 13.00’da sahasında konuk edeceği Bayrampaspor maçının hazırlıklarını tamamlayıp, kampa girdi.

PETROLSPOR KADER MAÇINA ÇIKIYOR
31-01-2020 16:03
Google News

 

Ligde son 2 haftada 4 puan toplayan Petrolspor çıkışını sürdürmek istiyor. Teknik direktör Ahmet Yavuz gözetiminde çalışmalarını yapan Petrolspor’da morallerin yüksek olduğu gözlendi. Altındağspor karşılaşmasında şansızlıktan dolayı 1 puana razı olduklarını belirten Teknik Direktör Ahmet Yavuz yaptığı açıklamada, “Altındağspor maçı bizim için artık geride kaldı. Önümüze bakmalıyız. Daha yolun başındayız. Ligde kalmak için her maçı final olarak görüyoruz. Yeni oyuncularımız uyum sürecini atlattı. Petrolspor için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayız. Takımımız için var gücümüzle çalışıyoruz. Pazar günü kendi evimizde karşılaşacağımız Bayrampaşaspor maçına mutlak 3 puan için çıkacağız. Kader maçı gibi bir maç. Rakip ligin güçlü ekiplerinden genç bir kadrosu var gerekli çalışmalarımızı yaptık. 3 puan almak için 90 dakika mücadele edeceğiz” dedi.
HAKEM TRİOSU AÇIKLANDI
Pazar günü oynanacak Petrolspor-Bayrampaşaspor maçının hakemleri açıklandı. TFF’den yapılan açıklamada karşılaşmayı Eskişehir bölgesi hakemlerinden Süleyman Bahadır, yardımcılıklarını, Fatih Pazı ve İlke Akman, dördüncü hakem Mert Korel olacak. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete