SPOR

Petrolspor kaldığı yerden devam

Ligin 17. Haftasında Velimeşespor sahasında konuk eden Batman Petrolspor rakibini 3-1 mağlup etti.

Petrolspor kaldığı yerden devam
28-01-2024 17:37
28-01-2024 17:41
Google News

BATMAN PETROLSPOR:  Yusuf Balcıoğlu*** Hamza Özdemir**** (Dk. 64 Yalçın Kaya**) Muhammet Aran*** Gökhan Meral***  Oktay Gürdal**** Muzaffer Kocaer*** (Dk. 64 Nurettin Çağlar**) Mustafa Seyhan***Akın Akman*** (DK. 64 Yakup Alkan**) Halil Yılmaz*** (Dk. 84 Emre aydın**) Mustafa İnan*** Tunç Murat Behram***

VELİMEŞESPOR : Boğaçhan Kazmaz* Kemal Bayrak**Sefa Yıldırım**İbrahim Fatih Direk*** Özgen Erdem** Mete Karahan** Akifözerli** Mert Estir** Şevki Çınar** İbrahim Hırçın** Kerem Yaşa

 

Şampiyonluk mücadelesi veren Lider TPAO Batman Petrolspor, geçtiğimiz günlerde vefat eden eski yöneticisi ve futbolcusu Ferudun Yeni için saygı duruşu ile maça başladı.

Oyuna hızlı ve istekli başlayan Petrolspor rakip sahada gol aramaya başladı. 5. Dakikada kornerden gelen topa iyi yükselen Hamza Özdemir kafa ile topu filelere gönderdi. 1-0. Skorda ve oyunda üstünlüğünü ele geçiren Petrolspor tüm hatlarıyla rakip kaleye yüklendi. 34. Dakikada cezasahası dışında topla buluşan Hamza Özdemir, kendisinin ve takımının 2. Golünü kaydetti. Ve devre petrolspor’un 2-0 üstünlüğü ile neticelendi.

HAMZAYA EVLİLK YARADI

Devre arası kampında Antalya da yapılan düğün ile dünya evine giren başarılı sporcu Hamza  Özdemir attığı 2 gole yıldızlaşırken, takımın galibiyetinde önemli rol oynadı. Oyunda ve skorda üstün olan Petrolspor oyunu istediği gibi yönlendirdi. 60. Dakikada Oktay Gürdal sağdan getirdiği topu boş pozisyonda bulunan Tunç Behram ile buluşturdu. Behram kendine yakışanı yapıp, topu filelerle buluşturunca skor 3-0 oldu. 64 dakikada Petrolspor 3 oyuncu değişikliğine gidince oyun sistemi de değişti. Bu dakikadan sonra rakip Petrolsporlu futbolcuların hata yapmasını bekledi. 75. Dakikada Velimeşe kaptanı İbrahim Fatih Direk durumu 3-1 yaptı. Kalan dakikalarda her iki takımda gol yollarında Muaffak olamayınca karşılaşma Petrolspor’un 3-1 üstünlüğü ile bitti. TPAO Batman Petrolspor puanını 36’ya yükseltirken Lider koltuğundan da inmedi. Petrolspor ligin 18. Haftasında deplasmanda Mersin Silifkespor ile karşılaşacak. (Ramazan Demir)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete