SPOR

PETROLSPOR, KAMP İÇİN BELEK YOLCUSU...

Ligin ilk devresini 5. sırada bitiren Batman Petrolspor, lige verilen arayı Antalya’nın Belek İlçesinde değerlendirecek. Kırmızı-Beyazlı ekip, 24 Aralık–13 Ocak tarihlerinde Limak Arcadia Otelde 18 gün serecek kamp programı için Cumartesi günü Antalya’nın Bellek beldesine gidiyor.

PETROLSPOR, KAMP İÇİN BELEK YOLCUSU...
20-12-2017 19:56
Google News

PETROLSPOR, BELEK’TE GÜÇ DEPOLAYACAK

Ligin 2. devresine daha güçlü girmek için hiç zaman kaybetmeden harekete gecen Petrolspor yönetimi, hem kamp programı hem de transferler için yoğun bir mesai içerisine girdi. İlk etapta Belek’te 18 gün sürecek kamp programı için Cumartesi günü Batman’dan ayrılacak olan Kırmızı-Beyazlı Temsilcimiz, Limak Arcadia Otelde bulunan kamp tesislerinde güç depolayacak. Petrolspor Kulüp Başkanı Ekrem Konaç’ın 3 transfer müjdesini vermesinin ardından spor camiasında yapılacak transferlerin hangi mevkilere de olacağı ise netlik kazandı.

TRANSFER İÇİN GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Ligin ikinci devresine daha güçlü bir ekip olmak için mevcut kadroya 3 yeni oycuyu transfer etmek isteyen Petrolspor, 1 kalece, 1 orta saha ve 1 forvet transferi gerçekleştirecek. Transfer edilecek oyuncuların isimlerinin netleştiğini belirten Petrolspor As Başkanı Fatih Ceylan, “ligin ilk devresini iyi noktada bitirdiğimizi düşünüyorum. Ligin 2. devresine hem kamp programımızla hem de nokta transferlerimizle daha güçlü girmek istiyoruz. Bu konuda yapacağımız 3 nokta transferlerimizin isimleri netleşti ve şuanda görüşmeler başladı. Transferleri kampa yetiştirmeye çalışıyoruz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete