SPOR

PETROLSPOR KAMPI BUGÜN BAŞLIYOR

PETROLSPOR KAMPI BUGÜN BAŞLIYOR

PETROLSPOR KAMPI BUGÜN BAŞLIYOR
01-01-2015 21:06
Google News

İstanbul’da transfer çalışmalarını sürdüren Petrolspor, kamp çalışmasına bugün başlayacak.

Antalya, Manavgat, Evrenseki, Emirhan otellerinde yapılacak kamp için bugün toplanacak Petrolspor kafilesi ilk idmanını saat 16.00’da yapacak.

Devre arası kamp çalışmasını bugün yapacakları ilk idmanla başlatacak olan Petrolspor’da hareketli günler yaşanıyor.

TRANSFERE DEVAM

Petrolspor 2. başkanı Hayrettin Gülmez, kampa mevcut futbolcularımızın yanında yeni transferlerinde dahil olacağını belirtirken, “Ligin ikinci yarısına güçlü çıkmak için yönetim olarak sıkı bir çalışma temposuna girdik. Bir taraftan mevcut kadroda bulunanlarla kampa başlayacağız, diğer taraftan ise eksik mevkilere alacağımız oyuncuları sıkı bir şekilde araştırıp kadromuza katmayı amaçlıyoruz.” Dedi.

KALECİ SÜLEYMAN BUGÜN NETLEŞECEK

Kalecisi Süleyman ile görüşmelerin olumlu geçtiğini belirten Hayrettin Gülmez,  Akçaabatspor ile küçük bir problemlerinin kaldığını bunu da çözülmemeleri halinde Süleyman’ın yarın kampa katılacağını belirtti.

GÖNDERİLENLERE YARDIMCI OLUNACAK

Devre arası Teknik direktör Erdal Alpaslan’ın verdiği rapor doğrultusunda 9 futbolcu ile yollarını ayırdıklarını belirten 2. Başkan Hayrettin Gülmez, “Gönderilen futbolcularımıza kulübümüze verdikleri katkıdan dolayı teşekkür ederim. Gönderme tasarrufu tamamen teknik heyete aittir. Gönderilen futbolcular kendilerine kulüp bulmaları halinde yardımcı olacağız.” İfadelerini kullandı.

EMRE AKTAŞ GÖNDERİLMEDİ

Emre Aktaş konusuna da açıklık getiren 2. başkan Gülmez, “Emre Aktaş teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda süresiz kadro dışı bırakılmıştır. Kendisini başka kulübe verme niyetimiz yoktur. Emre Aktaş alt yapımızda çalışmaya devam edecektir.” Şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete