SPOR

PETROLSPOR, KARACABEY MAÇI İÇİN BURSA’DA

Medicalpark Batman Petrolspor, Cumartesi günü deplasmanda Bursa temsilcisi Karacabey ile karışılacak.

PETROLSPOR, KARACABEY MAÇI İÇİN BURSA’DA
25-10-2019 20:24
Google News

 

Tekink sorumlu Selman Gönül ve Mustafa Boztepe nezaretinde Karacabey maçına hazırlanan takımda hazırlıklar tamamlandı. Kırmızı-beyazlı ekip, Bursa’da puan veya puanlar almak için Karacabey deplasmanına gitti. 
KARACABEY LİGTE 2. SIRADA
Karacabey ligin güçlü ekiplerinden olduğunu belirten Teknik sorumlular Gönül ve Boztepe, “Ligde liderin 1 puan gerisinde 20 puanla 2.sırada bulunuyor. Bu sezon çıktığı 9 maçtan 6 galibiyet 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Karacabey kendi evinde oynadığı 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Bu bizleri korkutmuyor. Bu ligde her takım birbirlerini yenebilecek güçtedir.” Dediler.
Medicalpark Petrolspor ligde 9 maçta sadece 9 puan topladı. 9 karşılaşmada 3 galibiyet ve 6 mağlubiyet alan kırmızı-beyazlı ekip yediği 18 golle ligde en çok gol yiyen takım konumunda.  Petrolsporlu futbolcular Karacabeyspor karşısında puan ve puanlar almak için sahaya çıkacak.
HAKEMLER AÇIKLANDI
Karacabeyspor ile Medicalpark Petrolspor arasında oynanacak karşılaşmayı Samsun Bölgesi Hakemi Gökhan Özbulut yönetecek, Yardımcılıklarını Kerem Kalkan ve Servet Bozkurt, dördüncü hakemlik görevini ise Cem Alpay üstlenecek. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete