SPOR

PETROLSPOR KAZANMASINI BİLDİ

115 günlük aranın ardında Petrolspor Pazar günü 1954 Kelkit Belediyespor maçıyla lige merhaba dedi.

PETROLSPOR KAZANMASINI BİLDİ
02-09-2019 20:24
Google News

 

Sıcak havaya rağmen Yarasalar ve Genç72 taraftar grubu Petrolsporu 90 dakika susmadan destekledi.  Protokol tribününde Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Belediye Başkanı Dr. Mehmet Demir, Ak parti İl Başkanı A. Akif Gür, BATSO Başkanı Abdurkadir Demir, İl genel Meclis Başkanı A.Vahap Akbaş ve bazı kurum müdürleri maçı beraber izledi. 
 

KADINLAR PANKARTI ÖN PLANDAYDI
Petrolspor, sahaya geçtiğimiz günlerde eski kocası tarafından öldürülen Emine Bulut’u anmak için ‘Kadına Şiddet İnsanlığa ihanettir’ pankartıyla sahaya çıktı. Taraftarlar ise tribünde ölen kadınlar için pankartları sahanın kenarına astı.
MAÇ SONUNDA TARAFTAR VE FUTBOLCULAR BÜTÜNLEŞTİ
Maçın bitiş düdüğünden sonra taraftar futbolcuları tribüne çağırarak galibiyeti beraber kutladılar. Taraftarlar bu sezon lige iyi başlayan takıma destek vereceklerini sahada mücadele eden futbolcuları destekleyeceklerini belirttiler. 
DEMİR SAHADA, ÖZDEMİR SOYUNMA ODASINDA TAKIMI TEBRİK ETTİ

Maçı protokol tribününde beraber izleyen Belediye Başkanı Mehmet Demir Ak Parti Milletvekili Ziver Özdemir maçtan sonra futbolcuları tek tek tebrik etti.
Belediye Başkanı Demir, Maçtan sonra sahaya inerek futbolcuları tebrik edip başarılar diledi. Milletvekili Özdemir ve Petrolspor soyunma odasına giderek, Başkan, Teknik heyet ve futbolcuları kutladı. Özdemir futbolculara ‘siz böyle oynamaya devam edin yenemeyeceğiniz takım yoktur. Batman’da her olduğumda maçınızı izlemeye geleceğim’ dedi.


ERKEN, GALİBİYETİ TARAFTARLARA HEDİYE ETTİ.
Petrolspor Sportif  Direktörü İlhan Erken, 1954 Kelkit Belediyespor karşısında alınan galibiyeti 90 dakika takımı susmadan destekleyen taraftarlara hediye etti. Erken yaptığı açıklamada, ‘Bizleri 90 dakika centilmence destekleyen Yarasalar ve Genç72 taraftar grubuna teşekkür ederiz. Galibiyeti tüm taraftarlarımıza armağan ediyorum. Tüm maçlarda taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz.’dedi. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete