SPOR

PETROLSPOR-KIRIKHANSPOR MAÇI YARIN

3. Lig Temsilcimiz Petrolspor, Ligin 2. devresinin ilk maçını kendi saha ve seyircisi önünde Kırıkhanspor ile yapacak.

PETROLSPOR-KIRIKHANSPOR MAÇI YARIN
13-01-2017 21:30
Google News

Sezona iddialı bir şekilde başlayan ve şansız puanlar kaybederek ligi 10. sırada tamamlayan Petrolspor, ligin 2. devresine iyi başlayıp, üst sıralara tırmanmak istiyor. Ligin ikinci devresi için transfer çalışmalarını tamamladıklarını dile getiren Petrolspor Teknik Direktörü Tarık Yurttaş, ikinci yarıya hazır olduklarını dile getirdi.

‘TAKVİYELERLE GÜÇLENDİK’

Transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Teknik Sorumlu Yurttaş “Yaptığımızı nokta transferler ile eksikliklerimizi giderdik. Sezonun 2. devresinde daha çok koşan sahada daha iyi mücadele eden ve iyi futbol oynayan bir takım izlettireceğiz. Taraftarlarımız rahat olsun hedefimize ulaşacağız. İkinci yarıya hazırız” dedi.

“HEDEFE ULAŞMAK İSTİYORUZ”

İkinci devreye iyi hazırlandıklarını aktaran ve hedeflerinin üst sıralar olduğunu söyleyen Teknik Patron Yurttaş; “İkinci yarıya çok iyi hazırlandık. Hedefimiz belli. İyi bir takımımız var. İnşallah hedefimize ulayacağız” şeklinde konuştu.

KIRIKHANSPOR MAÇINA DAVET

Pazar günü saat 13.00’te Kırıkhanspor ile ligin ikinci devresinin ilk maçını oynayacaklarını dile getiren Yurttaş, tüm sporseverleri ve taraftarları maça davet etti. 90 dakika boyunca takımın desteklenmesini isteyen Yurttaş “Alınacak galibiyet sevincini hep beraber yaşayalım” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete