SPOR

“PETROLSPOR, KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR”

3. lig temsilcimiz Petrolspor Kulübü Başkanı Abdulvahap Akbaş, yeni sezon hazırlıklarına yönetim kurulu toplantısı yaparak başlarken “Petrolspor, kırmızı çizgimizdir” dedi.

“PETROLSPOR, KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR”
16-08-2020 17:53
Google News

 

Hastalığı nedeniyle iki haftalık bir gecikme ile yeni sezon hazırlıklarına başladıklarını belirten Akbaş, “Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile yapacağımız ilk toplantıdan sonra Sayın Valimiz Hulusi Şahin ile görüş alış verişinde bulunup yol haritası çizeceğiz. Şu anda kulüpte hiç bir şey belli değil. Öncelikle grupların belli olmasını bekleyeceğiz. Daha sonra ekonomik olarak bir arayış içinde olacağız. Daha sonra yönetimimize takviyeler yapıp, teknik heyetimim belirleyip, transfere başlayacağız. Süremiz az ama bu az sürede çok iş başarmayı hedefliyoruz. Sosyal medyada dolaşan transfer ve hoca söylentilerine kimse itibar etmesin. Biz yönetim olarak önümüzü görmeden hiçbir karar almayız. Öncelikle ekonomik olarak önümüzü görüp, hocamızı belirleyeceğiz ve transfere başlayacağız. Kimse Petrolspor’un üstünde değildir” dedi.

HER GÖRÜŞE AÇIĞIZ
Petrolspor’un menfaatleri doğrultusunda her görüşe ve görüşmeye açık olduklarını belirten Başkan Akbaş, “Kulübe talipli olmak isteyen veya yönetimde görev yapmak isteyen herkesi ile görüşüp fikir alışverişinde bulunuruz. Bu kulüp Batmanlılarındır. Ve Batmanlıların kalacaktır” ifadelerini kullandı. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete