SPOR

PETROLSPOR, KOMŞUDA 3 PUAN PEŞİNDE

Batman Petrolspor Çarşamba günü deplasmanda Diyarbekirspor ile karşılaşacak.

PETROLSPOR, KOMŞUDA 3 PUAN PEŞİNDE
18-02-2020 17:16
Google News

 

Ligde 5 maçtır kaybetmeyen ve ligde kalmak isteyen temsilcimiz Petrolspor, rakip Diyarbekirspor ise ligde 6 maçtır kaybetmiyor ve play-off’a kalmak için mücadele ediyor.
Petrolspor, alt sıralardan kurtulmak için komşu ekip Diyarbekirspor karşısında 3 puan ile dönmek istiyor. Darıca maçında şansızlıktan dolaya 1 puana razı olduklarını belirten Petrolspor Teknik Direktörü Ahmet Yavuz “Maalesef Darıca Gençlerbirliği maçında sahada 3 puanla ayrılacağımız karşılaşamada 1 puan razı olduk. Ama bu maçı unutmak istiyoruz. Bugün ligde play-off mücadelesi veren Diyarbekirspor ile karşılaşacağız. Rakip takımın gücünün farkındayız. Ama bizde ligde kalmak için mutlaka puan almamız lazım” dedi.

3 OYUNCU CEZALI

3 oyuncunun cezalı olduğunu belirten Teknik Direktör Ahmet Yavuz, “Darıca maçında sarı kart gören Fatih Aydın ile Berkay ve direk kırmızı kart gören Ali Kemal bu maçta forma giyemeyecek. 3 oyuncu da bizim için değerli, yerlerine oynayacak oyuncularımız yerlerini dolduracaklarına inanıyorum” dedi.

HAKEMLER AÇIKLANDI

TFF, bugün oynanacak karşılaşmaların hakemlerini açıkladı. Diyarbekir ile Petrolspor karşılaşması Hatay bölgesinde Hamit Basık, yardımcı hakemler ise Emrah Uluçay ve Muhammet Münir Dadı, dördüncü hakem ise Burak Doğru olacak.

DİYARBEKİRSPOR BAŞKANINDAN MAÇA DAVET

Diyarbekirspor Başkanı Turan İlgin, centilmence ve dostça bir tutum sergileyerek sporun ruhuna uygun bir tablo oluşturmalarını istediklerini belirtirken “Batman bizim komşu ve kardeş kentimiz, Batman Petrolspor da kardeş takımımızdır. Onların da kazanmaya ihtiyacı var. 60 yıllık mazisi olan Petrolspor'un bu zor süreci atlatıp ligde kalacağına inanıyoruz. Dostça ve centilmence bir maç olsun, hak eden kazansın. Hem kendi taraftarlarımızı hem Batmanlı kardeşlerimizi davet ediyoruz. Kazanan kim olursa olsun skor sahada kalsın, dostluk baki olsun” dedi

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete