SPOR

PETROLSPOR - KÖRFEZSPOR MAÇI ÇARŞAMBA GÜNÜ

31 Mart’ta yapılan yerel seçimler nedeniyle Pazar günü oynanması gereken Petrolspor Körfezspor maçı Çarşamba günü saat 15.00’te oynanacak.

PETROLSPOR - KÖRFEZSPOR MAÇI ÇARŞAMBA GÜNÜ
01-04-2019 02:02
Google News

Salı günü İstanbul’a gidecek olan Petrolspor, Çarşamba günü küme düşme hattında bulunan Körfezspor ile karşılaşacak. Puan cetvelinde korkulu rüya görmemek adına bu Körfezspor maçını mutlak surette kazanmaları gerektiğini belirten Petrolspor As başkanı Tekin İnci, “Kulüp olarak bu sezon istediğimiz başarıyı maalesef yakalayamadık. Yönetim teknik heyet ve futbolcular olarak başarılı olmak için çok çalışmamıza rağmen şansızlıklar yaşadık ve başarılı olamadık. Körfezspor maçı bizim için önemli maçtır. Ligde kalan maçlarımız çok zor ve çekişmeli geçecek. Matematiksel olarak play-Off’a kalma umudumuz olduğu gibi küme düşme hattında da bulunabiliriz. Öncelikle körfezspor’u mağlup edip, korkulu rüya görmek istemiyoruz. Onun için bu maça tüm gücümüzle asılıp, kazanmak istiyoruz.” Şeklinde konuştu.
PAZAR GÜNÜ NAZİLLİ BELEDİYESPOR
Çarşamba günü İzmit’te körfezspor ile karşılayacak olan Petrolspor, Batman’a dönüp, ligin güçlü ekiplerinden Nazilli Belediysepor ile karşılaşacak. Güçlü takımlara karşı iyi motive olduklarını belirten As Başkan Tekin İnci, “Körfezspor maçı ile Nazilli Belediyespor maçı bu sezonun en önemli maçları. Bu maçlardan gelip gelmek için çok çalışacağız. Takımda sakat ve cezalı oyuncumuz yok. Mevcut kadromuz ile bu iki maçı kazanabilecek güçteyiz.” Şeklinde konuştu.
TARAFTARA ÇAĞRI
Son haftalarda çok istemelerine rağmen başarılı sonuç alamadıklarını belirten As Başkan Tekin İnci, “Taraftarlarımızdan istediğimiz suçlama ve stem etme haftaları değildir. Birlik ve beraberlik içinde sezonu bitirip, gelecek sezonun hesaplarını yapalım. Bu sezon yaptığımız hatalardan dersler çıkardık. Bu sezonu bitirip, o zaman taraftarlarımıza ve Batman kamuoyuna öz eleştiri verip, yaptıklarımızı ve yapamadıklarımızı anlatacağız. Gün birlik olma günüdür.” Diyerek taraftarlardan sezon sonuna kadar destek istedi. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
31 Mart Yerel Seçimlerde hangi partiye oy vereceksiniz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete