SPOR

PETROLSPOR KÖTÜ GİDİŞATA ‘DUR’ DEMEK İSTİYOR!

Bodrumspor maçıyla göreve başlayan 3. lig temsilcimiz Petrolspor'un teknik direktörü Mustafa Ceviz, Bodrumspor maçının geride kaldığını hedeflerinin Pazarspor maçını kazanmak olduğunu söyledi.

PETROLSPOR KÖTÜ GİDİŞATA ‘DUR’ DEMEK İSTİYOR!
09-02-2017 19:41
Google News

KALE ARKASINDA ÇALIŞTI

Şehir stadının zeminini bozuk olması nedeniyle kale arkasında çalıştıklarını belirten teknik patron Mustafa Ceviz, gazetemize yaptığı açıklamada, “Göreve geldiğim günden bu yana hava koşulları nedeniyle tam saha çalışması yapamadık. Bodrumspor maçına tam olarak idman yapamadan gittik. Bodrum deplasmanında iyi oynadığımız dakikalar oldu ama o maç bizim için artık geride kaldı. Pazarspor maçını kazanıp, kötü gidişata dur demek istiyoruz.” dedi.

"FARKLI BİR PETROLSPOR OLMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

Sezon başında ve devre arasında yapılan transferlerle yeni bir takım oluştuğunun altını çizen Teknik patron Mustafa Ceviz, oyun stratejisi, saha içinde ve dışında birlikte hareket etme adına tekrar uğraş verdiklerini, herkesin de iyi niyetiyle bu süreci kısaltıp bir an önce takım olarak sahaya çıkmayı istediğini farklı bir Petrolspor izlettirmek istediklerini söyledi.

TARAFTARA ÇAĞRI

Pazar günü saat 13.00’te Pazarspor ile bu sezonun en önemli maçına çıkacaklarını belirten Petrolspor teknik direktörü Mustafa Ceviz, “Bu hayati önem taşıyan karşılaşma için bütün taraftarlarımızı ve futbolseverleri maça bekliyoruz. Pazarspor karşılaşmasında centilmenlik çerçevesinde takımlarını desteklesinler. Pazarspor’u mağlup edip, 3 puanı taraftarlara armağan edeceğiz.” İfadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete