SPOR

PETROLSPOR, KÖTÜ GİDİŞATA "DUR" DEMEK İSTİYOR

3. Lig 3. Grup temsilcimiz Petrolspor, ligin 6. haftasında Çorum Belediyespor’u yarın kendi saha ve seyircisi önünde konuk edecek.

PETROLSPOR, KÖTÜ GİDİŞATA "DUR" DEMEK İSTİYOR
05-10-2015 20:40
Google News

Petrolspor, galibiyetiyle başladığı ligde 3 haftadır üç puana hasret kalırken, Çorum Belediyespor maçıyla kötü gidişata dur demek istiyor. Yarın (Çarşamba) 16 Mayıs şehir stadında oynanacak olan karşılaşma için hazırlıklarını bugün yapacağı ter idmanı ile tamamlayacak olan kırmızı-beyazlı ekip kendi tesislerinde kampa girecek.

ÇORUM MAÇI YARIN

Çorum Belediyespor ile çarşamba günü sahalarında oynayacakları maçı kazanarak kötü gidişata "dur" demek istediklerini dile getiren teknik direktör Orhan Kapucu, "Son 3 maçımızı kazanamadık. İyi oynamamıza rağmen şanssızlıklar nedeniyle istediğimiz galibiyetler gelmedi. Galibiyet hasretimiz 3 maça çıktı. Çorumspor maçı ligde yeniden çıkış yakalamamız için hayati önem taşıyor. Çorumspor’u yenerek hem galibiyet özlemimizi sonlandıracağız hem de ligde yeniden çıkışa geçeceğiz" diye konuştu.

KAZANMAK İÇİN SAVAŞACAĞIZ

Teknik Patron Orhan Kapucu, ligin ilk yarısında kalan maçları kazanmak için her şeyi yapacaklarını belirtirken, “Hedefimiz tüm karşılaşmalardan galip ayrılmak. İlk yarıyı ne kadar az puanla kapatırsak devre arasında eksik mevkilere yapacağımız takviyelerle umudumuzu arttıracağız. İlk yarıyı iyi yerde bitirmek istiyoruz. Kalan maçlarımızı kazanmak için sonuna kadar savaşacağız" dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete