SPOR

PETROLSPOR KRİTİK MAÇA HAZIR

TFF 3. lig 1. grupta mücadele eden temsilcimiz Batman Petrolspor, kendi saha ve seyircisi önünde Bayburt Grup Özel İdarespor’u konuk edecek.

PETROLSPOR KRİTİK MAÇA HAZIR
10-11-2017 22:16
Google News

Ligin 12 haftasında Kırmızı-Beyazlı Temsilcimiz, Pazar günü saat 13.00’da Bayburt Grup Özel İdarespor’u ağırlayacak. Petrolspor’da sakat 3 oyuncunun son durumu halen netlik kazanmazken zorlu rakibi karşısında mutlak 3 puan için sahaya çıkacak. Taraftarında desteğini arkasına alacak olan Petrolspor, müsabakandan galibiyetle ayrıldığı takdirde ligin üst sıralarına yükselecek.

“OYUNCULARIMA GÜVENİYORUM”

Bayburt Grup Özel İdarespor maçı öncesi takımdaki son gelişmeleri değerlendiren Petrolspor Futbol Direktörü Tarık Yurtaş, “hafta içinde yoğun idman programlarımız oldu. Bayburt Grup Özel İdarespor maçına takım olarak çok iyi hazırlandık. Mutlak 3 puan için sahaya çıkacağız. Oyuncularımın üstünde ağır bir yük olacak ama oyuncularıma güveniyorum. Bu maçını anlımızın akıyla atlatacağız. Bu takım zirvelerde mücadele etmeyi hak ediyor” dedi.

TARAFTAR PETROLDEN UMUTLU

Son haftalarda maç kaybetmeyen Kırmızı-Beyazlı Temsilcimiz, taraftarlarından da tam not aldı. Bayburt Grup Özel İdarespor müsabakası için türbinlerdeki yerlerini alacak olan taraftarlar, “takımımız son 4 maçtır yenilgi yüzü görmedi. Bazı maçlarda son dakika golleri yemeseydik şuan lider olacaktık. Takımımız son maçlarda yenilgi yüzü görmemesi oldukça bizi umutlandırdı. Bayburt Grup Özel İdarespor karşısında da 3 puana uzanan taraf olacağımıza inanıyoruz. Bizlerde tribünlerdeki yerimizi alıp takımızı en iyi şekilde destek vereceğiz” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete