SPOR

PETROLSPOR, KRİTİK VİRAJDA

3. lig temsilcimiz Petrolspor, bugün saat 13.00’de kendi saha ve seyircisi önünde karşılaşacağı Dersimspor maçına kilitlendi.

PETROLSPOR, KRİTİK VİRAJDA
27-01-2017 21:15
Google News

TAKIMI FARİS ERGÜN HAZIRLAYACAK

Düzcespor yenilgisiyle play-of’a kalma yolunda yara alan temsilcimiz, bu yarayı Dersimspor’u mağlup ederek kapatmak istiyor. Petrolspor’un bu maçta alacağı galibiyet play of umutlarını canlandırırken, mağlubiyeti ise küme düşme potasına yaklaştıracak. Mutlak galibiyet için sahaya çıkacak olan temsilcimiz, Petrolspor Teknik Direktörü Tarık Yurttaş’ın istifası nedeniyle Teknik direktör Yardımcısı Faris Ergün tarafından çalıştırıldı.

TARAFTARLARA ÇAĞRI

Dersimspor maçının önemli olduğunu belirten Petrolspor Kulübü Başkanı Aydın Gülmez “Bu önemli karşılaşmada taraftarların desteğine ihtiyacımız var. Biz her maça final havasında hazırlanıyoruz. Futbolcularımızı bu yönde motive ediyoruz. Taraftarlarımızdan ricamız yarın Dersimspor maçı için statta yerlerini alıp, takımlarını 90 dakika desteklemeleri. Centilmenlik çerçevesinde taraftarlarımızın desteği ile galip gelip puan cetvelinde üst sıralara tırmanmak istiyoruz” dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete