SPOR

PETROLSPOR KULÜP BAŞKANI AKBAŞ;

Küme düşme hattında bulunan 3. lig temsilimiz Petrolspor Kulübü Yöneticileri, basınla bir araya geldi.

PETROLSPOR KULÜP BAŞKANI AKBAŞ;
31-12-2019 21:00
Google News

 

Mezopotamya Otel’de yapılan toplantıya, Batman İl Genel Meclis Başkanı ve Petrolspor Başkanı A. Vahap Akbaş, Basın Sözcüsü Emin Çelik, Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Balaban, Yönetici Burhan Dinç ve Hukuk Müşaviri Orhan Güzel katıldı.

ZOR ŞARTLARDA GÖREVE GELDİK

Toplantıda konuşan Kulüp Başkanı A.Vahap Akbaş, “Petrolspor’un zor günlerinde bu görevi üstlendik. Kulübü 4 milyon borç ile devir aldık. Valimiz Hulusi Şahin’in destekleri olmasa kulübü devralamazdık. Kulübün 4 milyon borcu var. Bu borçları zamanla eriteceğiz” dedi.

NASIROĞLU ve GÜNEŞ’E TEŞEKKÜR

Petrolspor’a maddi ve manevi destek veren Nasıroğlu Ailesi ve Metin Güneş’e teşekkür eden Akbaş “Merhum Necat Nasıroğlu kulübün en zor günlerinde bu kulübe destek vermiştir. Bu yıl da Fernas Şirketler Topluluğunun maddi ve manevi desteğini gördük. Değerli işadamımız Metin Güneş’te aynı duyarlılığı gösteriyor. Diğer Batmanlı İşadamlarımızdan maddi ve manevi destek bekliyoruz” dedi.

TRANSFERLERİ AÇIKLADI

Ligin ilk yarısında 17 maçın 4 galibiyet 3 beraberlik 10 mağlubiyet aldıklarını, 23 gol atıp 36 gol yediklerini ve 15 puan toplayabildiklerini belirten Akbaş “13 futbolcu ile yollarımızı ayırdık. Şu an itibari ile 7 futbolcuyu renklerimize bağladık. Payasspor’dan Cihan Şentürk, Yozgatspor’dan Ökkeş Can Karakurt, Kozanspor’dan Furkan Karapasak, Turgutluspor’dan Güner Varol, Çorumspor’dan Ferdi Konak, Aldındağspor’dan Semih Oğuz, Eruhspor’dan Berkay Çakır ile anlaştık” dedi.

“TEKNİK HEYETE GÜVENİYORUZ”

Akbaş, açıklamasının devamında, “Hiçbir baskı altında kalmadan kulübe yararlı olacak, güvendiğimiz bir teknik ekip ile anlaştık. Teknik Direktörümüz görevi kabul ederken yeni yapılan yönetim de tüm sorumluluğu üstüne aldı. Teknik heyet bize güvendi. Biz teknik heyete güvendik. Yönetim Kurulu olarak, takım için ne gerekiyorsa onu yapıyoruz. Hiçbir beklentimiz yok sadece Petrolspor’a hizmet etmek ve yaşatmak için çalışıyoruz” dedi.

YURTTAŞ KARDEŞLER PARALARINI İSTİYOR

Basın mensuplarından gelen soruları cevaplandıran Başkan Akbaş, “Günün 24 saatin 16 saati Petrolspor için çalışıyoruz. Batmanlılık bilinci ile kulübün tek kuruşunu heba etmemeye çalışıyoruz. Ama maalesef Yurttaş Kardeşler kulüpten paralarını istiyor. Yüzde 25’lik hissesi ortağı olan İrfan Yurttaş, 250 bin TL istiyor. Şu ana kadar 130 bin lirasını aldı. Paralarını iddia gelirlerinden yani temlik yolu ile alacaklar. Takımda 1 ay görev yapan Teknik Direktör Tarık Yurttaş ise 90 bin TL istiyor. Onu da temlik yolu ile ödeyeceğiz. Yurttaş Kardeşler bize yardımcı olmadılar” dedi.

KAMPTA 8 BATMANLI FUTBOLCU VAR

13 Futbolcu ile yollarını ayırdıklarını belirten Akbaş “Kampta 25 futbolcumuz var. 8’i Batmanlı Futbolcu. 3 futbolcuyla görüşmelerimiz sürüyor. Şeffafız. Bu sene takımı ligde tutmak için çabalıyoruz. Petrolspor’un her kuruşu bizim namusumuz ve şerefimizdir. Paramızı en iyi şekilde kullanacağız” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete