SPOR

PETROLSPOR KÜME DÜŞME HATTINDA

Ergene Velimeşespor : 1- Petrolspor : 0

PETROLSPOR KÜME DÜŞME HATTINDA
23-09-2018 16:29
Google News

BATMAN PETROLSPOR : Süleyman Kasap* İbrahim İnal** (DK.75 Serhat Özyılmaz*) Erhan Kurt*  Celal Aras** Halil Aşut* Emre Aydın* Mehmet Bağlı* Mertcan Erdem* (Dk.75 Mustafa Emre Can*) Emre Bayram* Samed Kartal** Emrah Metoğlu* (Dk. 62 Hasan Ahmet Sari*)

 

ERGENE VELİMEŞE : Ogün Çebi*** Alişan Ural*** Hayrullah Akyel*** Selçuk Baştürk*** Emre Karadağ*** Ali Emre Erhal*** İbrahim Fatih Dilek*** Berat Eyüpoğlu*** Ali Serin** Rıdvan Türker*** Erçağ Evirgen***

GOL : Dk. 74 Erçağ Evirgen

 

Ligde bir türlü istenilen sonuçları alamayan Petrolspor çıktığı İstanbul Velimeşespor deplasmanından eli boş döndü. Lüleburgazda oynanan karşılaşma için Petrolspor yönetimi tam kadro maça giderken, eski Petrolspor başkanı Oğuzhan Öney ve Petrolspor onursal başkanı Aydın Gülmez maçı birlikte izlediler.

Karşılaşmaya temkinli başlayan Petrolspor rakibine pozisyon vermemek için çaba harcadı. Oyunu orta sahaya yayan kırmızı-beyazlılar ilk yarıda hiç gollük pozisyona giremeden devreyi gol yemeden bitirdi.

DİREMEDİLER

Lig maçlarında değişik 11 ile sahaya çıkan Petrolspor, rakibi Ergene Velimeşespor’a karşı sadece direndi. 74. dakikaya kadar direnen Petrolspor bu dakikada Erçağ Evirgen’in karambolden attığı golle 1-0 öne geçti. Mağlup duruma düşen Petrolspor tüm hatları ile rakip kaleye yüklense de sonuç alamadı. Ve Petrolspor 4. haftayı kapı olarak kapattı. Petrolspor, Çarşamba günü Türkiye Kupası 3. kademe maçında Elazığspor ile karşılaşacak. Hafta sonuda ligin 5. haftasında kendi sahasında Tokat Erbaaspor ile oynayacak. (Umud Ayaz)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete