SPOR

Petrolspor kupada da yok!...

Türkiye kupası 3. Eleme karşılaşmasında deplasmanda Serik Belediyespor ile karşılaşan Petrolspor 2. yarıda yediği gollerle kupaya veda etti.

Petrolspor kupada da yok!...
18-10-2022 16:56
Google News

HAKEMLER : Fatih Tokail*** Uğur Önay*** İbrahim Ethem Potuk**

SERİK BELEDİYESPOR : Mehmet Doğan*** Erdoğan Kaya*** Oğuzhan Doğan*** Muhammet Yazıcı*** Sergen Yatağan*** Mustafa Acar** (Dk. 62 Sabahattin Usta***) Hasan Ali Adıgüzel** (Dk. 70 İsmet Benli**) Mikail Başar** (Dk. 62 Mehmet Demirözü***)  Ahmet Sarıkaya** (dk. 70 Ergün Nazlı**) Burak Göksel*** Muhammet Akpınar***  

BATMAN PETROLSPOR : Hüseyin Elma** İbrahim İnal** Serkan Yıldız** (Dk. 82 Berat Satılmış**) Şahin Şafakoğlu*** Okan Toprak*** Serdar Güncü** Ferdi Konak*** İlter Ayyıldız** Fatih Gök*** Azat Çakar** (Dk. 82 Ebu Sıddık Çelik**) Bedran Ekin** (Dk. 82 Mehmet Küçükdurmuş**)

GOL Dk. 54 Oğuzhan Doğan, Dk. 61 Ferdi Konak, Dk. 78. Burak Göksel

Yedek ağırlıklı kadro ile Serik Belediyespor karşısına çıkan Petrolspor rakibine oranla ilk yarıda iyi mücadele etti. İlk yarıda yüzde 55 topla oynama oranını yakalayan Petrolspor, rakip kaleye 10 şut çekti. 10 şuttan 4 kaleye isabet ederken, 6 şut kaleyi tutman autta gitti. 4 köşe atışı kullanan Petrolspor bu atışlardan da yararlanamadı. Petrolspor 3 seferde ofsayda düştü. Ve ilk yarı Petrolspor’un oyun üstünlüğü ile neticelenirken her iki takımda gol atamadan soyunma odasına girdi.

HEYCANLI 2. YARI

Karşılaşmanın 2. Yarısına hızlı başlayan taraf Serik Belediyespor oldu. Sağlı sollu ataklar ile Petrolspor kalesinde gol arayan Serik belediyespor 54. Dakikada defansın kademe hatasını affetmeyen Oğuzhan Doğan takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Mağlup duruma düşen Petrolspor 61. Dakikada Ferdi Konak’ın attığı golle skorda eşitliği sağladı. Skorda ve oyunda eşitliği sağlayan Petrolspor’un rakibi Serikspor 4 oyuncu değişikliğine gitti. Petrolspor’un eski futbolcusu Sabahattin Usta oyuna girince Serik Belediyespor oyunda üstünlüğü eline geçirdi. 78. Dakikada Burak Göksel takımını 2-1 üstünlüğü getiren golü kaydetti. Kalan dakikalarda Petrolspor’un oyuncu değişikliği de işe yaramazken, Petrolspor sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. Ve Türkiye kupasına veda etti.

Petrolspor ligin 11. Haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Tarsus İdman Yurduspor ile karşılaşacak. Bu maç bu sezonun son gece maçı olacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?