SPOR

PETROLSPOR LİDERDEN PUAN ALDI

Nevşehirspor : 1 Petrolspor : 1

PETROLSPOR LİDERDEN PUAN ALDI
16-12-2018 14:47
Google News

HAKEMLER : Levent Balcı** Uğur Başdaş** Hasan Cebeci** 

NEVŞEHİR BELEDİYESPOR : Onur Behiç** Can Morgül*** Metehan Andaç Özlü** Hakan Doğan** Melih Gökçek*** Hayrettin Cengiz*** Keram Onaylı** Uğur Durmuş*** Doğancan Aynacı** Ömer Gür** Naci Bayraktaroğlu***

BATMAN PETROLSPOR : Ökkeş Can Karakurt** Emreh Metoğlu* (Dk. 44 Mustafa Bedirhan Çelik***) Bedri Evren* Mehmet Bağlı* Abdurrahman Üce** (Dk. 69 Aydın Arslan**) Mertcan Erdem** Burak Sarı** Emre Bayram** Veysel Karadağ*** Ali Kuleli*** Mustafa Emre Can**

GOL : Dk. 54 Naci Bayraktaroğlu, Dk. 89 Mustafa Bedirhan Çelik

 

Sezon başındaki kadrosundan 10 futbolcudan yoksun olarak sahaya çıkan Petrolspor, Lider Nevşehir Belediyespor’dan 1 puanı kaptı.

Samed Kartal, Celal Aras, Halil Aşut, Süleyman Kasap, Hasan Ahmet Sarı, Emre Aydın, Erhan Kurt, Kadir Turhan, Nurullah Dağaşan ve Serhat Özyılmaz Nevşehir deplasmanında kadroda yer almazken, Petrolspor genç ağırlıklı kadro ile sahaya çıktı.

İlk yarısı orta alan mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmada, Petrolspor rakibine ciddi bir pozisyon vermedi. Ve Devre 0-0 neticelendi.

SON DAKİKA GOLÜ

Karşılaşmanın 2. yarısında Petrolspor istediği 1 puanı alabilmek için tüm hatlarıyla defans yaptı. Lider Nevşehirspor ise tüm hatları ile Petrolspor kalesine yükleniyordu. 54. dakikada Karambolden topa son dokunan Naci Bayraktar takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra skoru eşitlemek için çaba sarfeden Petrolspor 89. dakikada oyuna sonradan giren Mustafa Bedirhan Çelik’in attığı golle eşitliği sağladı. Petrolspor deplasmanda aldığı 1 puanla 21 puanı oldu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete