SPOR

PETROLSPOR LİDERE BİLENİYOR

TFF 3. Lig’in 26. haftasında deplasmanda aldığı Osmaniyespor yenilgisi sonrası haftaya moralsiz giren Petrolspor, Pazar günü Saat 14.00’te evinde oynayacağı Bursa Karacabeyspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

PETROLSPOR LİDERE BİLENİYOR
05-03-2020 17:58
Google News


Son 2 haftayı puansız kapatan kırmızı-beyazlılar, taraftarı önünde liderle yapacağı maç için dün tek antrenman gerçekleştirdi. TPAO Tesisleri’nde Teknik Direktör Ahmet Yavuz gözetimindeki antrenman 1 saat 30 dakika sürdü. Koordinasyon hareketleriyle ile başlayan antrenman gruplar halinde yapılan pas-pres çalışmalarıyla devam etti. Kırmızı-beyazlılar, son bölümde yarı sahada çift kale maç yaptı. Petrolspor, Cumartesi günü yapacağı ter idmanından sonra kendi tesislerinde kampa girecek. 

HEDEF 3 PUAN

Petrolspor’un liderden 3 puan almak için sahaya çıkacağını belirten Basın Sözcüsü Emin Çelik, “Rakibin gücünü biliyoruz. Grupta açık farkla lider. Ama maç sahada oynanır. Bizim Lider Karacabeyspor’dan 3 puan almamız sürpriz sayılmaz. Bizim acil puanlara ihtiyacımız var. Umudumuz taraftarlarımızın desteği ile bu maçı kazanıp, yeniden çıkışa geçmektir.” dedi.

TAKIMDA EKSİK YOK

3 haftadır sakat ve cezalı oyuncular nedeniyle sahaya tam kadro çıkamadıklarını belirten Basın Sözcüsü Emin Çelik, lider karşısına tam kadro sahaya çıkacaklarını belirtti. 

TARAFTARA ÇAĞRI

Her maça final havasında hazırlandıklarını belirten Sözcü Emin Çelik, lider karşısında da taraftar desteğine ihtiyaçları olduğunu belirtti. Çelik, “Sezon başında hep yanımızda yer alan taraftarlarımızın bu önemli maçta da desteğini almamız gerekir. 12. adamlarımızın Pazar günü destek vereceklerine inancımız tamdır. 90 dakika centilmenlik çerçevesinde takımlarını desteklemelerini istiyor ve bekliyoruz.” Şeklinde konuştu.

HAKEMLER AÇIKLANDI

Pazar günü oynanacak Petrolspor, Karacabeyspor maçını Trabzon bölgesi hakemlerinden Sinan Özcan, yardımcılıkları Ahmetcan Akkoyun ve Sedat Uçar, dördüncü hakem ise Cihad Sizer oldu.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete