SPOR

Petrolspor lideri elinden kaçırdı Petrolspor : 1 Manisa BŞBS. : 1

Ligde 7 haftadır yenilmeyen Petrolspor grup lideri Manisa Büyükşehir Belediyespor’u sahasında ağırladı. Karşılaşmayı Batman Valisi Ahmet Deniz, TP Bölge Müdürü Mustafa Demir, Petrolspor kulübü başkanı Ekrem konaç ile birlikte çok sayıda futbolsever izledi.

Petrolspor lideri elinden kaçırdı Petrolspor : 1 Manisa BŞBS. : 1
03-12-2017 22:12
Google News

HAKEMLER : Ozan Bilyeci** Sedat Etik** Vedat Demir**

BATMAN PETROLSPOR : Ahmet Taş** Ramazan Kaya** Halil Aşut** Atilla Erel* (Dk. 30 Veysel Karadağ***) Emre Aydın*** Emre Taşkın** Ensar Çetinkaya*** Celal Aras** Emre Bayram** Yusuf Akbulut** (Reha Kurt**)  Samed Kartal* (Serhat Özyılmaz**)
MANİSA B.Ş.B.S. : Yusuf Balcıoğlu** A.Rahman Emir Alagöz** Umut Kaya** Alper Akçam** Ali Öztürk** İsmail Köse** Muhmut Kuruoğlu** Ufukhan Bayraktar*** Mehmet Yılmaz*** Erhan Kara*** Kaan Güdü**
GOLLER : Dk. 11 Samet Kartal (Petrolspor) Dk. 43 Erhan Kara (Manisa)

Türkiye kupası maçında Atiker Konyaspor’a 3-0 mağlup olan Petrolspor Lider manisaspor’u yenip moral bulmak için oyuna hızlı başladı. 11. dakikada serbest atıştan gelen topu iyi takip eden Samed Kartal kafa ile topu filelere gönderince Petrolspor 1-0 öne geçmiş oldu. Golden sonra oyunun hakimiyetini Manisaspor’a kaptıran Kırmızı-beyazlılar defansta açık vermemek için temkinli oynadı. 43. dakikada Erhan Kara’nın takımı adına attığı golle spor 1-1 oldu ve devre bu skorla neticelendi. 
Karşılaşmanın 2. yarısında Petrolspor skorda üstünlüğü eline geçirmek için  çaba sarfetsede son vuruşlarda başarı sağlayamadı. Lider Manisaspor ise yakaladığı pozisyonlarda kaleci Ahmet başarılı kurtarışlar yaparken, takımın 1 puan almasında büyük katkı sağladı. Petrolspor yenilmezlik serisini Manisaspor karşısında da devam ettiriken, bu hafta sonu Bingölspor ile deplasmanda karşılaşacak. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete